0

Visitekaarthouder 4 vaks

Verbeter Uw Visitekaartjespresentatie met onze Meervoudige Visitekaarthouder 4 Vaks

Met onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks, tilt u de presentatie van uw visitekaartjes naar een hoger niveau. Of het nu op een beurs, in een showroom, of op een adviesbalie is, deze houder zorgt ervoor dat uw visitekaartjes opvallend en overzichtelijk gepresenteerd worden. Geschikt voor visitekaartjes met een breedte tot 94 mm, zorgt deze houder ervoor dat uw visitekaartjes altijd goed zichtbaar en direct beschikbaar zijn voor uw klanten en bezoekers.

Kenmerken van onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks:
✅ Opvallende presentatie: Uw visitekaartjes worden overzichtelijk en aantrekkelijk getoond.
✅ Geschikt voor diverse locaties: Perfect voor beurzen, showrooms, adviesbalies en meer.
✅ Geschikt voor verschillende visitekaartjes: Houdt visitekaartjes met een breedte tot 94 mm stevig op hun plaats.

Verbeter uw zakelijke uitstraling en maak een goede indruk op uw klanten en bezoekers met onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze houder uw visitekaartjes stijlvol en overzichtelijk presenteert, waardoor ze altijd klaarliggen om mee te nemen. Zorg ervoor dat uw contactgegevens en bedrijfsinformatie altijd binnen handbereik zijn.

Specificaties

Artikelnummer: 4VCS95
Binnenmaat: 96 x 18 mm
Vuldiepte: 18 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 105 gram

Visitekaarthouder 4 vaks

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 20501190
4 .50 p.st. 5 .45 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,50 p.st.
4 stuks € 4,30 p.st.
12 stuks € 4,10 p.st.
24 stuks € 3,90 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
Visitekaartbox Visitekaartbox

Leverbaar per stuk

16 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaarthouder RVS Visitekaarthouder RVS

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.69
Bekijk product
Visitekaarthouder  8 vaks Visitekaarthouder 8 vaks

Leverbaar per stuk

7 .60 p.st.
Bekijk product

Upgrade Uw Visitekaartjespresentatie met onze Meervoudige Visitekaarthouder 4 Vaks

De presentatie van uw visitekaartjes kan een aanzienlijke impact hebben op hoe uw bedrijf wordt waargenomen. Met onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks, kunt u uw visitekaartjes op een indrukwekkende en georganiseerde manier presenteren, ongeacht waar u zich bevindt. Of het nu op een beurs, in een showroom, op een adviesbalie, of ergens anders is, deze houder zorgt ervoor dat uw visitekaartjes opvallen en gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten en bezoekers.

Voordelen van onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks:

✅ Opvallende presentatie: Uw visitekaartjes worden stijlvol en overzichtelijk getoond, waardoor ze de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

✅ Geschikt voor diverse locaties: Deze houder is veelzijdig en perfect voor gebruik op beurzen, in showrooms, op adviesbalies, en nog veel meer.

✅ Geschikt voor verschillende visitekaartjes: De houder is ontworpen om visitekaartjes met een breedte tot 94 mm stevig op hun plaats te houden, waardoor u flexibiliteit heeft in de kaartjes die u wilt presenteren.

Door te investeren in onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks, verbetert u uw zakelijke uitstraling en maakt u een positieve indruk op klanten en bezoekers. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze houder uw visitekaartjes op een stijlvolle en overzichtelijke manier presenteert, zodat ze altijd klaarliggen om mee te nemen. Zorg ervoor dat uw contactgegevens en bedrijfsinformatie altijd binnen handbereik zijn, waar u ook bent. Maak van uw visitekaartjes een effectief en professioneel communicatiemiddel met onze meervoudige visitekaarthouder 4 vaks.