0

Visitekaartbox

Optimaliseer Uw Beurspresentatie met Onze Visitekaartbox

Op beurzen en zakelijke evenementen is het cruciaal om uw visitekaartjes op een professionele en efficiënte manier te presenteren. Onze Visitekaartbox van helder plexiglas, met een speciale kaarthouder voor A6 liggende visitekaartjes, is de ideale oplossing voor deze gelegenheid. Het is een praktische en stijlvolle manier om uw visitekaartjes te organiseren en uit te delen.

Kenmerken van de Visitekaartbox:

✅ Helder Plexiglas: De box is gemaakt van hoogwaardig plexiglas, waardoor uw visitekaartjes goed zichtbaar zijn en direct de aandacht trekken.

✅ Kaarthouder voor A6 Formaat: De ingebouwde kaarthouder is speciaal ontworpen voor liggende A6 visitekaartjes, waardoor uw kaartjes professioneel worden gepresenteerd.

✅ Eenvoudig Legen: Door de gehele achterkant omhoog te schuiven, kunt u de visitekaartbox eenvoudig legen en aanvullen, wat handig is tijdens beurzen of acties.

Onze Visitekaartbox biedt een overzichtelijke en toegankelijke manier om uw visitekaartjes te tonen en uit te delen op beurzen en evenementen. Het stijlvolle ontwerp en de praktische functies maken deze box tot een onmisbaar accessoire voor zakelijke professionals. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze visitekaartbox uw beurspresentatie kan optimaliseren en ervoor kan zorgen dat uw visitekaartjes altijd netjes georganiseerd zijn, klaar om indruk te maken op potentiële contacten en klanten. Maak uw beurservaring efficiënter en professioneler met onze Visitekaartbox.

Specificaties

Artikelnummer: 20500790
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: voor showkaart : A6 liggend = 150 x 105 mm.
Binnenmaat: 200 x 140 x 120 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 330 gram
Extra: Opening sleuf : 86 x 6 mm.

Visitekaartbox

  • Leverbaar per stuk
  • 20500790
16 .50 p.st. 19 .97 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 16,50 p.st.
5 stuks € 15,00 p.st.
10 stuks € 14,30 p.st.
25 stuks € 13,50 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaartdoosje/staander Visitekaartdoosje/staander

Leverbaar per 5 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product
Visitekaartbox groot Visitekaartbox groot

Leverbaar per stuk

53 .00 p.st.
Bekijk product
Visitekaartbox met slot Visitekaartbox met slot

Leverbaar per stuk

18 .50 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Beurspresentatie met Onze Visitekaartbox

Op beurzen en zakelijke evenementen is het cruciaal om uw visitekaartjes op een professionele en efficiënte manier te presenteren. Een goede eerste indruk maken kan immers het verschil maken. Onze Visitekaartbox van helder plexiglas, met een speciale kaarthouder voor liggende A6 visitekaartjes, is de ideale oplossing om uw beurspresentatie te optimaliseren.

Wat maakt onze Visitekaartbox bijzonder?

Helder Plexiglas: Onze visitekaartbox is vervaardigd van hoogwaardig plexiglas. Dit zorgt ervoor dat uw visitekaartjes altijd goed zichtbaar zijn en direct de aandacht trekken. Of u nu een opvallend ontwerp of een klassieke uitstraling hebt, uw visitekaartjes komen volledig tot hun recht.

Kaarthouder voor A6 Formaat: De ingebouwde kaarthouder is speciaal ontworpen voor liggende A6 visitekaartjes. Hierdoor worden uw kaartjes altijd professioneel en overzichtelijk gepresenteerd. Potentiële contacten en klanten kunnen moeiteloos een kaartje pakken, waardoor uw interacties soepeler verlopen.

Eenvoudig Legen: Tijdens drukke beurzen of acties wilt u uw visitekaartjes snel kunnen aanvullen. Onze visitekaartbox maakt dit gemakkelijk met het ontwerp waarbij de gehele achterkant omhooggeschoven kan worden. Zo houdt u uw presentatie netjes en blijft u goed voorbereid op elke ontmoeting.

Onze Visitekaartbox is niet zomaar een opbergmogelijkheid; het is een essentieel hulpmiddel om uw beurspresentatie te optimaliseren. Het stijlvolle ontwerp, de duurzame materialen en de praktische functies maken deze box tot een onmisbaar accessoire voor zakelijke professionals. Bestel vandaag nog om te ontdekken hoe onze Visitekaartbox uw beurservaring efficiënter en professioneler kan maken. Uw visitekaartjes verdienen een uitstekende presentatie, en met onze visitekaartbox zorgt u ervoor dat ze altijd netjes georganiseerd zijn, klaar om indruk te maken op potentiële contacten en klanten.