0

Visitekaartbox met slot

Houd Uw Visitekaartjes Veilig en Georganiseerd met Onze Afsluitbare Visitekaartbox met Slot

Op beurzen, promotionele acties en zakelijke evenementen is het essentieel om uw visitekaartjes veilig en georganiseerd te houden. Onze Afsluitbare Visitekaartbox van helder acrylaat biedt de perfecte oplossing. Met een speciale kaarthouder voor A6 liggende visitekaartjes, is deze box onmisbaar voor iedere professionele gelegenheid.

Kenmerken van de Afsluitbare Visitekaartbox met Slot:

✅ Volledig Transparant: De heldere acrylaat constructie zorgt ervoor dat uw visitekaartjes volledig zichtbaar zijn, waardoor ze direct in het oog springen.

✅ Opstaande Kaarthouder: Deze box is voorzien van een handige opstaande kaarthouder waardoor het eenvoudig is om uw visitekaartjes te presenteren en uit te delen.

✅ Afsluitbaar met 2 Sleutels: Voor extra beveiliging wordt de visitekaartbox geleverd met een slot en 2 sleutels, zodat u uw visitekaartjes altijd veilig kunt bewaren.

Onze Afsluitbare Visitekaartbox met Slot is de ideale keuze om uw visitekaartjes te bewaren en te presenteren tijdens evenementen en acties. Deze box biedt niet alleen een veilige opbergmogelijkheid, maar zorgt er ook voor dat uw visitekaartjes altijd binnen handbereik zijn. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze box uw zakelijke uitstraling verbetert en bijdraagt aan een professionele en georganiseerde presentatie van uw visitekaartjes.

Specificaties

Artikelnummer: 20500890
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: voor showkaart : A6 liggend = 150 x 105 mm.
Binnenmaat: 200 x 140 x 120 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 380 gram
Extra: Opening sleuf : 86 x 6 mm.

Visitekaartbox met slot

  • Leverbaar per stuk
  • 20500890
18 .50 p.st. 22 .39 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 18,50 p.st.
5 stuks € 17,85 p.st.
10 stuks € 17,00 p.st.
30 stuks € 16,20 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaartbox Visitekaartbox

Leverbaar per stuk

16 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaartdoosje/staander Visitekaartdoosje/staander

Leverbaar per 5 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product
Visitekaartbox groot Visitekaartbox groot

Leverbaar per stuk

53 .00 p.st.
Bekijk product

Houd Uw Visitekaartjes Veilig en Georganiseerd met Onze Afsluitbare Visitekaartbox met Slot

Of u nu deelneemt aan beurzen, promotionele acties organiseert of bij zakelijke evenementen vertegenwoordigt, het is van het grootste belang dat u uw visitekaartjes veilig en georganiseerd houdt. Onze Afsluitbare Visitekaartbox van helder acrylaat biedt u de perfecte oplossing om dit te bereiken. Met een speciaal ontworpen kaarthouder voor A6 liggende visitekaartjes, is deze visitekaartbox een onmisbare metgezel voor iedere professionele gelegenheid.

Kenmerken van de Afsluitbare Visitekaartbox met Slot:

Volledig Transparant: De constructie van helder acrylaat zorgt ervoor dat uw visitekaartjes volledig zichtbaar zijn. Hierdoor vallen ze meteen op en zijn ze direct toegankelijk voor u en uw potentiële contacten.

Opstaande Kaarthouder: Deze box is voorzien van een handige opstaande kaarthouder. Dit maakt het eenvoudig om uw visitekaartjes stijlvol te presenteren en snel uit te delen aan geïnteresseerden.

Afsluitbaar met 2 Sleutels: Uw visitekaartjes zijn waardevol, en daarom wordt de visitekaartbox geleverd met een slot en 2 sleutels. Hiermee kunt u uw visitekaartjes te allen tijde veilig opbergen en alleen toegankelijk maken wanneer u dat wenst.

Onze Afsluitbare Visitekaartbox met Slot is de ideale keuze om uw visitekaartjes op een professionele manier te bewaren en te presenteren tijdens evenementen en acties. Deze box biedt niet alleen een veilige opbergmogelijkheid, maar zorgt er ook voor dat uw visitekaartjes altijd binnen handbereik zijn wanneer u een belangrijk contact wilt maken. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze visitekaartbox uw zakelijke uitstraling verbetert en bijdraagt aan een professionele en georganiseerde presentatie van uw visitekaartjes. Laat een blijvende indruk achter met veilig en toegankelijk opgeborgen visitekaartjes.