0

Visitekaartbox groot

Optimaliseer Uw Interacties met Onze Grote Visitekaartbox

Op zoek naar een oplossing om uw zakelijke interacties te verbeteren of waardevolle feedback te verzamelen? Onze Grote Visitekaartbox, ook wel bekend als een ideeënbus, biedt de perfecte oplossing. Deze box is voorzien van een kaarthouder en is ontworpen voor diverse toepassingen, waardoor hij een waardevol hulpmiddel is voor uw acties of evenementen.

Kenmerken van de Grote Visitekaartbox:

✅ Ruim en Transparant: Deze box is groot genoeg om veel visitekaartjes te ontvangen en is volledig transparant, zodat zowel bezoekers als uzelf een duidelijk overzicht hebben van de inhoud.

✅ Demontabele Achterwand: Met de demontabele achterwand kunt u de inhoud eenvoudig bereiken en verwerken, wat handig is bij het legen of sorteren van de kaartjes.

✅ Veelzijdig in Gebruik: Deze box is ideaal voor acties waar bezoekers hun visitekaartjes kunnen achterlaten. Bovendien wordt hij vaak gebruikt als ideeënbus of loterijbox, waardoor hij meerdere functies heeft.

Onze Grote Visitekaartbox is gemaakt van helder acrylaat en biedt een praktische manier om visitekaartjes te verzamelen, ideeën te genereren of loterijen te organiseren. Het veelzijdige ontwerp maakt deze box geschikt voor diverse zakelijke toepassingen. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze box u helpt bij het optimaliseren van uw interacties en het verzamelen van waardevolle informatie en feedback op een overzichtelijke en professionele manier. Voeg een extra dimensie toe aan uw acties en evenementen met onze Grote Visitekaartbox.

Specificaties

Artikelnummer: 20500990
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: kaarthouder: 208 x 375 mm. Zichtbare vlak is 208 x 180 mm.
Buitenmaat: 213 x 211 x 381 mm
Binnenmaat: 212 x 193 x 193 mm
Materiaal: acrylaat
Kleur: transparant
Gewicht: 1783 gram
Extra: Sleufbreedte 103 x 10 mm.

Visitekaartbox groot

  • Leverbaar per stuk
  • 20500990
53 .00 p.st. 64 .13 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 53,00 p.st.
2 stuks € 51,00 p.st.
6 stuks € 50,00 p.st.
10 stuks € 49,00 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaartbox Visitekaartbox

Leverbaar per stuk

16 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaartdoosje/staander Visitekaartdoosje/staander

Leverbaar per 5 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product
Visitekaartbox met slot Visitekaartbox met slot

Leverbaar per stuk

18 .50 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Zakelijke Interacties met Onze Grote Visitekaartbox

In de wereld van zakelijke interacties, waarin netwerken, feedback verzamelen en waardevolle contacten leggen van vitaal belang zijn, biedt onze Grote Visitekaartbox de perfecte oplossing. Deze veelzijdige box, ook bekend als een ideeënbus, is voorzien van een handige kaarthouder en is ontworpen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu een actie organiseert, feedback wilt verzamelen, of een loterij houdt, deze visitekaartbox is een waardevol hulpmiddel om uw zakelijke interacties te verbeteren.

De voordelen van onze Grote Visitekaartbox:

Ruim en Transparant: Dankzij zijn royale formaat biedt deze box voldoende ruimte om een groot aantal visitekaartjes te ontvangen. Bovendien is hij volledig transparant, waardoor de inhoud zowel voor bezoekers als voor uzelf altijd duidelijk zichtbaar is. Hierdoor kunt u op een professionele manier contactgegevens uitwisselen en overzicht houden.

Demontabele Achterwand: De demontabele achterwand van de visitekaartbox zorgt ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot de inhoud. Dit is met name handig bij het legen of sorteren van de kaartjes. Hierdoor blijft uw zakelijke interactieproces efficiënt en georganiseerd.

Veelzijdig in Gebruik: Hoewel oorspronkelijk ontworpen als visitekaartbox, is deze box ook ideaal voor andere toepassingen. Gebruik hem bij acties waar bezoekers hun visitekaartjes kunnen achterlaten om deel te nemen aan een loterij, of zet hem in als een ideeënbus om waardevolle feedback te verzamelen. De veelzijdigheid van deze box maakt hem onmisbaar in verschillende zakelijke situaties.

Onze Grote Visitekaartbox is vervaardigd uit helder acrylaat en biedt een praktische manier om visitekaartjes te verzamelen, ideeën te genereren of loterijen te organiseren. Het veelzijdige ontwerp maakt deze box geschikt voor diverse zakelijke toepassingen. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze box u helpt bij het optimaliseren van uw zakelijke interacties. Voeg een extra dimensie toe aan uw acties, evenementen en zakelijke bijeenkomsten met onze Grote Visitekaartbox en zorg ervoor dat uw contacten, feedback en kansen veilig en professioneel worden beheerd.