0

a4 kaarthouder vloer model

Verbeter uw vloerpresentatie met onze A4-formaat vloerdisplay (210 x 297 mm, HxB). Maak gebruik van deze plexi kaarthouder met gepolijste randen om uw informatie op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Ontdek waarom deze kaarthouder perfect is voor vloerpresentaties in showrooms, winkels, markten en beurzen:

✅ Gepolijste Randen: Onze plexi kaarthouder is voorzien van gepolijste randen, waardoor een verfijnde uitstraling ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor een professionele presentatie, maar trekt ook de aandacht naar uw informatie.

✅ Ideaal voor Vloerpresentaties: Speciaal ontworpen voor vloerpresentaties, is deze kaarthouder perfect geschikt voor showrooms, winkels, markten en beurzen. Plaats uw A4-formaat kaarten in de houder en laat uw informatie opvallen op ooghoogte van uw bezoekers.

✅ Zijdelingse Invoer: De kaart wordt aan de zijkant van de houder ingeschoven, wat zorgt voor een strakke en moderne presentatie. Dit geeft uw informatie een gestroomlijnde uitstraling en maakt het eenvoudig om kaarten te verwisselen.

✅ Enkelzijdig Gebruik: Deze kaarthouder is enkelzijdig te gebruiken, waardoor u uw informatie gericht kunt presenteren. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig informatie te verwisselen voor een up-to-date presentatie.

Upgrade uw vloerpresentaties met onze A4-formaat vloerdisplay en zorg ervoor dat uw informatie opvalt op elke locatie. Bestel vandaag nog voor een verbeterde presentatie in showrooms, winkels, markten en beurzen.isselen.

Specificaties

Artikelnummer: 24601790
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 (b x h)
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 665 gram
Extra: totale afm 210 x 420 x 150 mm (BxHxD)

a4 kaarthouder vloer model

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 24601790
11 .95 p.st. 14 .46 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 11,95 p.st.
12 stuks € 11,50 p.st.
24 stuks € 11,00 p.st.
60 stuks € 10,75 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Expo Deluxe (4x A4) opvouwbaar Expo Deluxe (4x A4) opvouwbaar

Leverbaar per stuk

Sale!
99 .00 p.st. 165.00
Bekijk product
a5 kaarthouder vloer model a5 kaarthouder vloer model

Leverbaar per 6 stuks

7 .25 p.st.
Bekijk product

Geef uw vloerpresentatie een professionele boost met onze A4-formaat vloerdisplay (210 x 297 mm, HxB). Ontdek de unieke voordelen van deze plexi kaarthouder met gepolijste randen, perfect geschikt om uw informatie op een aantrekkelijke en stijlvolle wijze te presenteren. Hier is waarom deze vloerdisplay een essentiële keuze is voor presentaties in showrooms, winkels, markten en beurzen:

Gepolijste Randen voor Verfijnde Uitstraling: De plexi kaarthouder is uitgerust met gepolijste randen, waardoor uw presentatie een verfijnde en professionele uitstraling krijgt. De subtiele afwerking trekt niet alleen de aandacht naar uw informatie, maar geeft ook een luxe touch aan de presentatie.

Perfect voor Vloerpresentaties: Speciaal ontworpen voor gebruik op de vloer, is deze kaarthouder ideaal voor vloerpresentaties in showrooms, winkels, markten en beurzen. Plaats uw A4-formaat kaarten in de houder en zorg ervoor dat uw informatie op ooghoogte van uw bezoekers opvalt.

Zijdelingse Invoer voor Moderne Presentatie: De zijdelingse invoer van kaarten creëert een strakke en moderne presentatie. Hierdoor krijgt uw informatie een gestroomlijnde uitstraling, en het maakt het bovendien eenvoudig om kaarten snel en efficiënt te verwisselen.

Enkelzijdig Gebruik voor Gerichte Presentatie: Deze kaarthouder is ontworpen voor enkelzijdig gebruik, waardoor u uw informatie gericht kunt presenteren. Dit geeft u de flexibiliteit om de presentatie aan te passen en informatie eenvoudig te verwisselen voor een actuele en up-to-date weergave.

Upgrade uw vloerpresentaties met onze A4-formaat vloerdisplay en garandeer dat uw informatie op elke locatie opvalt. Bestel vandaag nog en til de presentatie in showrooms, winkels, markten en beurzen naar een hoger niveau met deze hoogwaardige kaarthouder.