0

a5 kaarthouder vloer model

✅ Opvallende Vloerdisplay voor A5 Formaat: Verbeter uw presentaties met onze vloerdisplay speciaal ontworpen voor A5-formaat (148 x 210 mm, HxB). Deze plexi A5 kaarthouder met gepolijste randen biedt een stijlvolle en effectieve manier om uw informatie te presenteren.

✅ Ideaal voor Diverse Toepassingen: Geschikt voor vloerpresentaties in showrooms, winkels, markten en beurzen. Deze kaarthouder voegt een professionele uitstraling toe aan elke ruimte en trekt de aandacht van uw doelgroep.

✅ Zijwaartse Invoer: Eenvoudig in gebruik, de kaart wordt aan de zijkant ingeschoven. Hierdoor wordt uw informatie op een nette en georganiseerde manier gepresenteerd, wat de leesbaarheid vergroot.

✅ Enkelzijdig Gebruik en Eenvoudig te Verwisselen: Dankzij het enkelzijdige ontwerp is de kaarthouder eenvoudig te gebruiken en biedt het moeiteloze verwisselmogelijkheden. Houd uw presentaties up-to-date en relevant zonder gedoe.

Upgrade uw presentaties met deze vloerdisplay voor A5-formaat en zorg ervoor dat uw informatie op een professionele en aantrekkelijke manier wordt getoond. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze praktische kaarthouder voor diverse vloerpresentaties!

Specificaties

Artikelnummer: 24601690
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 220 gram
Extra: totale afm 150 x 300 x 100 mm (BxHxD)

a5 kaarthouder vloer model

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 24601690
7 .25 p.st. 8 .77 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,25 p.st.
12 stuks € 7,15 p.st.
24 stuks € 6,90 p.st.
48 stuks € 6,65 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Alu-5 vloerstandaard (5x A4) Alu-5 vloerstandaard (5x A4)

Leverbaar per stuk

95 .00 p.st.
Bekijk product
a4 kaarthouder vloer model a4 kaarthouder vloer model

Leverbaar per 6 stuks

11 .95 p.st.
Bekijk product

✅ **Opvallende Vloerdisplay voor A5 Formaat: Verbeter uw presentaties met onze exclusieve vloerdisplay, met een speciaal ontwerp voor A5-formaat (148 x 210 mm, HxB). Deze hoogwaardige plexi A5 kaarthouder, met gepolijste randen voor een verfijnde uitstraling, biedt een stijlvolle en uiterst effectieve manier om uw belangrijke informatie te presenteren.

✅ **Ideaal voor Diverse Toepassingen: Geschikt voor vloerpresentaties in diverse omgevingen, zoals showrooms, winkels, markten en beurzen. Deze veelzijdige kaarthouder voegt niet alleen een professionele uitstraling toe aan elke ruimte, maar trekt ook moeiteloos de aandacht van uw doelgroep.

✅ **Zijwaartse Invoer: Het gebruiksgemak staat voorop. Dankzij het slimme ontwerp wordt de kaart aan de zijkant ingeschoven, wat resulteert in een nette en georganiseerde presentatie. Hierdoor wordt de leesbaarheid gemaximaliseerd en komt uw informatie optimaal tot zijn recht.

✅ **Enkelzijdig Gebruik en Eenvoudig te Verwisselen: Met het enkelzijdige ontwerp van de kaarthouder is deze eenvoudig te gebruiken en biedt het een moeiteloze mogelijkheid om informatie te verwisselen. Houd uw presentaties continu up-to-date en relevant, zonder gedoe.

Upgrade uw presentaties naar een hoger niveau met deze vloerdisplay voor A5-formaat. Zorg ervoor dat uw waardevolle informatie op een professionele, aantrekkelijke en georganiseerde manier wordt getoond. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van deze praktische kaarthouder, geschikt voor diverse vloerpresentaties!