0

dakstandaard liggend a5

Plexi Gepolijste Dakstandaard voor (half)Liggend A5 Formaat - Optimaal Voor Vergaderingen en Conferenties

Verbeter uw presentatie met onze plexi gepolijste dakstandaard, speciaal ontworpen voor liggend A5 formaat. Het V-vormig gebogen acryl naambordje, met afmetingen van 75 x 210 mm per zijde, is veelgebruikt bij vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Ontdek waarom deze dakstandaard de ideale keuze is voor een stijlvolle en functionele presentatie.

Kenmerken:

✅ Elegante V-vormige Buiging:
De V-vormige buiging van het acryl naambordje voegt een elegante uitstraling toe aan uw presentatie, waardoor het direct opvalt bij vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten.

✅ Dubbelzijdig Gebruik:
Deze dakstandaard is dubbelzijdig te gebruiken, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van beide zijden voor informatie, namen of andere relevante content.

✅ Eenvoudig te Verwisselen:
Dankzij het doordachte ontwerp kunt u de inhoud moeiteloos verwisselen, waardoor de dakstandaard flexibel en aanpasbaar is aan verschillende evenementen.

✅ Geschikt voor A5 Formaat:
Ontworpen om A5 formaat papier te accommoderen, past deze dakstandaard perfect bij uw documenten, waardoor ze helder en goed zichtbaar zijn.

Voordelen:

✅ Optimale Geschiktheid voor Evenementen:
Uitermate geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten, zorgt deze dakstandaard voor een professionele presentatie van belangrijke informatie.

✅ Flexibiliteit met Dubbelzijdig Gebruik:
Profiteer van de mogelijkheid om beide zijden van de standaard te gebruiken, waardoor u meer informatie kunt presenteren zonder extra ruimte in te nemen.

✅ Tijdbesparende Verwisseling:
Maak indruk met eenvoudige en snelle verwisselmogelijkheden, waardoor u uw inhoud snel kunt aanpassen aan de dynamiek van verschillende evenementen.

Upgrade uw presentatie met deze plexi gepolijste dakstandaard en zorg ervoor dat uw informatie op een professionele en opvallende manier wordt gepresenteerd bij elke bijeenkomst. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze praktische dakstandaard voor uw evenementen!

Specificaties

Artikelnummer: 21800290
Formaat (Bekijk maattabel): A5 liggend
Afmeting: 210 x 148 mm. (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 107 gram
Extra: zicht per zijde is 210 x 75 mm (b x h)

dakstandaard liggend a5

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21800290
3 .60 p.st. 4 .36 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,60 p.st.
12 stuks € 3,45 p.st.
24 stuks € 3,30 p.st.
48 stuks € 3,10 p.st.

Klanten kochten ook

L-standaard A5 landscape plexi L-standaard A5 landscape plexi

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
T-standaard A5 landscape T-standaard A5 landscape

Leverbaar per 6 stuks

3 .45 p.st.
Bekijk product
menuhouder a5 liggend met alu-voet menuhouder a5 liggend met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

10 .60 p.st.
Bekijk product

Plexi Gepolijste Dakstandaard voor Liggend A5 Formaat - Een Verfijnde Keuze voor Vergaderingen en Conferenties

Verbeter uw presentatie met onze plexi gepolijste dakstandaard, speciaal ontworpen voor liggend A5 formaat. Het V-vormig gebogen acryl naambordje, met afmetingen van 75 x 210 mm per zijde, komt veelvuldig tot zijn recht bij vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Ontdek waarom deze dakstandaard de ideale keuze is voor een stijlvolle en functionele presentatie.

Kenmerken:

Elegante V-vormige Buiging: De V-vormige buiging van het acryl naambordje voegt een verfijnde uitstraling toe aan uw presentatie, waardoor het onmiddellijk opvalt bij vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten.

Dubbelzijdig Gebruik: Deze dakstandaard is ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u beide zijden optimaal kunt benutten voor informatie, namen of andere relevante content.

Eenvoudig te Verwisselen: Dankzij het doordachte ontwerp kunt u de inhoud moeiteloos verwisselen, waardoor de dakstandaard flexibel en aanpasbaar is aan verschillende evenementen.

Geschikt voor A5 Formaat: Ontworpen om A5 formaat papier te herbergen, past deze dakstandaard perfect bij uw documenten, zodat ze helder en goed zichtbaar zijn.

Voordelen:

Optimale Geschiktheid voor Evenementen: Bij uitstek geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten, zorgt deze dakstandaard voor een professionele presentatie van belangrijke informatie.

Flexibiliteit met Dubbelzijdig Gebruik: Profiteer van de mogelijkheid om beide zijden van de standaard te gebruiken, waardoor u meer informatie kunt presenteren zonder extra ruimte in te nemen.

Tijdbesparende Verwisseling: Maak indruk met eenvoudige en snelle verwisselmogelijkheden, zodat u uw inhoud snel kunt aanpassen aan de dynamiek van verschillende evenementen.

Upgrade uw presentatie met deze plexi gepolijste dakstandaard en zorg ervoor dat uw informatie op een professionele en opvallende manier wordt gepresenteerd bij elke bijeenkomst. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze praktische dakstandaard voor uw evenementen!