0

Etagedisplay A4

Polystyreen Meervoudige Duurzame Folderhouder - Ruimtebesparend A4 Etagedisplay

Op zoek naar de perfecte manier om uw A4 drukwerk overzichtelijk en professioneel te presenteren? Onze Polystyreen Meervoudige Duurzame Folderhouder is een ruimtebesparende 3-etage display speciaal ontworpen voor A4 formaat documenten in portrait modus. Deze veelzijdige houder kan zowel staand op een balie worden geplaatst als aan de wand worden gehangen, waardoor u de vrijheid heeft om uw presentatie aan te passen aan uw specifieke behoeften. De prijs is per stuk, en de folderhouders zijn verpakt per set van 2 stuks.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Multifunctioneel Design: Deze meervoudige folderhouder is ontworpen om uw A4 drukwerk op een overzichtelijke en professionele manier weer te geven. Met drie etages kunt u meerdere exemplaren van uw documenten tegelijkertijd tonen.

✅ Zowel Staand als Hangend: Of u nu kiest voor plaatsing op een balie of aan de wand, deze folderhouder biedt flexibiliteit in gebruik. Hierdoor kunt u uw materialen op de meest geschikte locatie presenteren.

✅ Duurzaam Polystyreen: De folderhouder is gemaakt van duurzaam polystyreen, wat zorgt voor een betrouwbare en langdurige displayoplossing.

Onze Polystyreen Meervoudige Duurzame Folderhouder biedt een praktische en ruimtebesparende oplossing voor uw presentatiebehoeften. Of u nu een winkel, kantoor of receptie beheert, deze folderhouder zorgt ervoor dat uw marketingmateriaal overzichtelijk en professioneel wordt gepresenteerd. Bestel vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om uw informatie effectief te tonen.

Specificaties

Artikelnummer: 20200690
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: a4 = 210 x 297 mm.
Buitenmaat: 233 x 320 x 154 mm. (b x h x d)
Binnenmaat: 217 x 215 x 29 mm. (b x h x d) per vak
Vuldiepte: 29 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 605 gram

Etagedisplay A4

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 20200690
7 .95 p.st. 9 .62 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,95 p.st.
8 stuks € 7,45 p.st.
48 stuks € 7,10 p.st.
150 stuks € 6,70 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder 4 x A4 liggend Folderhouder 4 x A4 liggend

Leverbaar per stuk

36 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaarthouder 4 vaks Visitekaarthouder 4 vaks

Leverbaar per 2 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product

Duurzame A4 Meervoudige Polystyreen Folderhouder - Efficiënt Etagedisplay

Bent u op zoek naar de ideale methode om uw A4 documenten professioneel en overzichtelijk tentoon te stellen? Onze duurzame A4 Meervoudige Polystyreen Folderhouder is speciaal ontworpen voor deze taak en vormt een ruimtebesparende etalage met drie niveaus voor A4 documenten in staand formaat. Deze veelzijdige houder kan op een balie worden geplaatst of aan de muur worden gehangen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw presentatie aan te passen aan uw specifieke behoeften. Deze folderhouders worden per stuk verkocht en zijn verpakt in sets van twee stuks.

Opvallende Kenmerken:

  • Multifunctioneel Ontwerp: Onze meervoudige A4 folderhouder is ontworpen om uw A4 documenten op een overzichtelijke en professionele manier te presenteren. Met drie etages kunt u meerdere exemplaren van uw documenten tegelijkertijd tonen.

  • Zowel Staand als Hangend: Of u nu kiest voor plaatsing op een balie of aan de muur, deze folderhouder biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Hierdoor kunt u uw materiaal op de meest geschikte locatie voor uw presentatie weergeven.

  • Robuust Polystyreen: De folderhouder is vervaardigd uit duurzaam polystyreen, waardoor een betrouwbare en duurzame displayoplossing wordt geboden.

Onze Duurzame A4 Meervoudige Polystyreen Folderhouder biedt een efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor uw presentatiebehoeften. Of u nu een winkel, kantoor of receptie beheert, deze folderhouder zorgt ervoor dat uw marketingmateriaal altijd overzichtelijk en professioneel wordt gepresenteerd. Bestel vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw informatie effectief te tonen.