0

Folderhouder A5 liggend

Transparante Polystyreen A5-Liggend Folderhouder - Professionele Compacte Baliepresentatie

Op zoek naar een fraaie manier om uw A5-liggend drukwerk professioneel te presenteren op een compacte balie? Onze Transparante Polystyreen A5-Liggend Folderhouder, ook wel bekend als de Folderhouder A5 Landscape, biedt de perfecte oplossing.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Optimale Presentatie: Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor A5-liggend drukwerk en zorgt ervoor dat uw marketingmateriaal, brochures en flyers op een overzichtelijke en professionele manier worden getoond.

✅ Compacte Baliepresentatie: Met zijn handige formaat past deze houder perfect op elke compacte balie, waardoor u uw materialen binnen handbereik van uw klanten kunt houden.

✅ Transparante Elegantie: Het transparante polystyreen materiaal van de folderhouder voegt een vleugje elegantie toe aan uw presentatie en zorgt ervoor dat de aandacht volledig op uw drukwerk is gericht.

Met de Transparante Polystyreen A5-Liggend Folderhouder tilt u uw presentatie naar een hoger niveau en zorgt u ervoor dat uw marketingmateriaal de aandacht krijgt die het verdient. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze fraaie houder uw drukwerk in de schijnwerpers zet tijdens elke baliepresentatie.

Specificaties

Artikelnummer: 20100590
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 210 x 148 mm (B x H)
Buitenmaat: 233 x 134 x 95 mm
Binnenmaat: 225 x 132 x 41 mm
Vuldiepte: 41 mm
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 185

Folderhouder A5 liggend

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 20100590
2 .95 p.st. 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
12 stuks € 2,85 p.st.
96 stuks € 2,70 p.st.
192 stuks € 2,55 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A5 Etagedisplay A5

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
6 .95 p.st. 7.65
Bekijk product
T-standaard A5 plexi T-standaard A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product

Zoekt u een stijlvolle manier om uw liggende A5 drukwerk op een compacte balie te presenteren? Onze Transparante Polystyreen A5-Liggend Folderhouder, ook wel bekend als de Folderhouder A5 Landscape, biedt de perfecte oplossing.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Professionele Presentatie: Deze folderhouder is op maat gemaakt voor liggend A5 drukwerk en zorgt ervoor dat uw marketingmateriaal, brochures en flyers op een overzichtelijke en professionele wijze worden weergegeven.

  • Compact en Handig: Dankzij het handige formaat past deze houder perfect op elke compacte balie, waardoor u uw materialen altijd binnen handbereik van uw klanten heeft.

  • Elegante Transparantie: Het transparante polystyreen materiaal van de folderhouder voegt een vleugje elegantie toe aan uw presentatie en zorgt ervoor dat alle aandacht gericht is op uw drukwerk.

Met de Transparante Polystyreen A5-Liggend Folderhouder tilt u uw presentatie naar een hoger niveau en zorgt u ervoor dat uw marketingmateriaal de aandacht krijgt die het verdient. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze prachtige houder uw drukwerk in de schijnwerpers plaatst tijdens elke baliepresentatie.