0

kaarthouder 1/3A4 plexi

Hoge Kwaliteit 1/3A4 Plexi Kaarthouder voor Staande Presentaties

Verbeter uw presentatie met onze stevige 1/3A4 (DIN A6 Lang) plexi (acrylaat) kaarthouder. Deze heldere kaarthouder is ontworpen om rechtopstaande A3-formaat kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen op een professionele manier te presenteren. De kaarthouder heeft gepolijste zijkanten en biedt een strakke uitstraling voor uw 1/3A4-formaat materiaal.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Veelzijdig Gebruik: Deze kaarthouder is ideaal voor het presenteren van rechtopstaand 1/3A4-formaat papier, zoals kaarten, posters en affiches. U kunt deze houder op wanden of ramen gebruiken om uw producten en diensten te promoten.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Wisselbaar: Deze kaarthouder is dubbelzijdig te gebruiken, waardoor u snel en eenvoudig van boodschap kunt wisselen. Hierdoor blijft uw presentatie altijd actueel.

✅ Gemakkelijke Bevestiging: De kaarthouder kan eenvoudig worden bevestigd met behulp van dubbelzijdig tape (niet meegeleverd), waardoor installatie moeiteloos is.

Let op: Dit formaat is niet geschikt voor het presenteren van A4-documenten. Het is specifiek ontworpen voor 1/3A4-formaat materiaal.

Upgrade uw presentatie en maak uw rechtopstaande 1/3A4-formaat kaarten, posters en affiches opvallend met onze hoogwaardige plexi kaarthouder. Geschikt voor wand- of glaspresentatie, met de flexibiliteit om moeiteloos van boodschap te wisselen. Zorg ervoor dat uw boodschap helder en professioneel wordt weergegeven en maak indruk op uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 21101690
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3a4
Afmeting: 105 x 210 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 160 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder 1/3A4 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21101690
2 .75 p.st. 3 .33 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Stijlvolle Plexi Kaarthouder voor 1/3A4 Documenten - Uw Ideale Presentatiepartner

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige kaarthouder om uw rechtopstaande 1/3A4 (DIN A6 Lang) documenten, zoals kaarten, posters en affiches, op een professionele manier te presenteren, zoek dan niet verder. Onze plexi (acrylaat) kaarthouder is ontworpen om uw materiaal stijlvol te etaleren op vlakke wanden en ramen.

Waarom kiezen voor deze kaarthouder:

✅ Diverse Toepassingen: Deze kaarthouder is perfect geschikt voor rechtopstaande 1/3A4-formaat documenten en biedt veelzijdigheid in de presentatie van uw kaarten, posters en affiches. Gebruik hem op wanden of ramen om uw producten en diensten op te laten vallen.

✅ Eenvoudig Wisselen van Inhoud: Dankzij het dubbelzijdige ontwerp kunt u moeiteloos van boodschap wisselen. Houd uw presentatie actueel en aantrekkelijk voor uw doelgroep.

✅ Installatiegemak: Bevestiging is snel en eenvoudig met dubbelzijdig tape (niet inbegrepen), waardoor u waardevolle tijd bespaart.

Let op: Deze kaarthouder is specifiek ontworpen voor 1/3A4-formaat materiaal en is niet geschikt voor het presenteren van A4-documenten.

Upgrade uw presentatie met onze stijlvolle plexi kaarthouder voor 1/3A4 documenten en zorg ervoor dat uw boodschap helder en professioneel wordt weergegeven. Of u hem nu gebruikt voor zakelijke promotionele materialen of artistieke creaties, deze kaarthouder voegt een vleugje klasse toe aan uw presentatie en maakt indruk op uw doelgroep. Kies voor kwaliteit en maak uw documenten onmiddellijk opvallender.