0

wandkaarthouder 1/3a4 met gaatjes

Plexi Wandkaarthouder Portrait 1/3A4 (DIN A6 Lang) - Veelzijdig en Duurzaam

Ontdek onze plexi (acrylaat) wandkaarthouder in portraitformaat, speciaal ontworpen voor 1/3A4 (DIN A6 Lang) formaat kaarten. Deze stevige kaarthouder met gepolijste zijkanten is voorzien van handige ophanggaatjes en geschikt voor zowel glas- als wandpresentaties. U kunt eenvoudig de inhoud wisselen en bevestigen met behulp van haakjes, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar).

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor 1/3A4 (DIN A6 Lang): Deze kaarthouder is specifiek ontworpen voor 1/3A4 (DIN A6 Lang) formaat kaarten, waardoor uw materiaal netjes en professioneel wordt weergegeven. Let op: dit is geen A4 formaat - de kaarthouder heeft een breedte van 105 mm.

✅ Ophanggaatjes: De handige ophanggaatjes maken zowel wand- als glaspresentaties mogelijk, waardoor u de vrijheid heeft om de kaarthouder op de gewenste locatie te gebruiken.

✅ Flexibele Bevestiging: Kies uit haakjes, schroeven of zuignappen (afzonderlijk verkrijgbaar) om de kaarthouder op een betrouwbare en veilige manier te bevestigen.

Upgrade uw presentatie met deze plexi wandkaarthouder in portraitformaat. Of u nu informatie wilt delen in een winkel, kantoor of restaurant, deze kaarthouder biedt duurzaamheid en veelzijdigheid. Investeer in kwaliteit en maak indruk met deze handige en professionele kaarthouder voor 1/3A4 formaat kaarten. Let op de juiste afmetingen en maak uw presentatie compleet.

Specificaties

Artikelnummer: 21200290
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 105 x 240 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 114 gram
Extra: met 2 gaatjes 6 mm - extra rand is ca 25 mm

wandkaarthouder 1/3a4 met gaatjes

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21200290
2 .75 p.st. 3 .33 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,75 p.st.
24 stuks € 2,70 p.st.
120 stuks € 2,60 p.st.
240 stuks € 2,50 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder 1/3A4 klein Folderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .69 p.st. 2.35
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product

Plexi Wandkaarthouder in Portraitformaat - 1/3A4 (DIN A6 Lang)

Bent u op zoek naar een veelzijdige en duurzame oplossing om uw 1/3A4 (DIN A6 Lang) formaat kaarten professioneel te presenteren? Onze plexi wandkaarthouder in portraitformaat is precies wat u nodig heeft. Deze stevige kaarthouder, gemaakt van hoogwaardig acrylaat, zorgt voor een strakke en heldere presentatie van uw materiaal en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Wat maakt deze kaarthouder zo bijzonder?

Geschikt voor 1/3A4 (DIN A6 Lang) Formaat: Deze kaarthouder is nauwkeurig ontworpen om 1/3A4 (DIN A6 Lang) formaat kaarten netjes en professioneel weer te geven. De breedte van 105 mm is speciaal afgestemd op deze kaartmaat, waardoor uw presentatie er gestroomlijnd uitziet.

Ophanggaatjes voor Wand- en Glaspresentaties: Dankzij de slim geplaatste ophanggaatjes kunt u deze kaarthouder zowel aan de wand als op glas bevestigen, waardoor u flexibiliteit heeft om de kaarthouder op elke gewenste locatie te gebruiken.

Eenvoudige Bevestiging: De kaarthouder kan op verschillende manieren worden bevestigd, afhankelijk van uw behoeften. U kunt haakjes, schroeven of zuignappen (afzonderlijk verkrijgbaar) gebruiken om de kaarthouder stevig en veilig te plaatsen.

Deze plexi wandkaarthouder is ideaal voor winkels, kantoren, restaurants en elke andere ruimte waar u informatie wilt delen op een nette en professionele manier. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie opvallen. Zorg ervoor dat uw 1/3A4 formaat kaarten perfect worden gepresenteerd met deze duurzame kaarthouder. Vergeet niet om de afmetingen te controleren om ervoor te zorgen dat deze kaarthouder perfect past in uw presentatieruimte. Maak uw presentatie compleet met deze veelzijdige kaarthouder en maak indruk op uw doelgroep.