0

kaarthouder A8 plexi

Stevige A8 Plexi Kaarthouder - Profiteer van de Veelzijdige Presentatiemogelijkheden

Ontdek onze robuuste A8 plexi kaarthouder, ideaal voor het presenteren van rechtopstaande A8 formaat kaarten op vlakke wanden en ramen. Deze staande kaarthouder biedt u de flexibiliteit om uw producten en diensten op een professionele manier te presenteren. Geschikt voor zowel wand- als glaspresentaties, en dubbelzijdig te gebruiken en eenvoudig wisselbaar dankzij de handige bevestiging met dubbelzijdig tape.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze veelzijdige kaarthouder kan zowel op wanden als ramen worden gebruikt, waardoor u uw kaarten op diverse locaties kunt tonen.

✅ Dubbelzijdig Gebruik en Eenvoudig Wisselbaar: Profiteer van de mogelijkheid om uw kaarten aan beide zijden te presenteren en wissel ze moeiteloos om, afhankelijk van uw behoeften.

✅ Betrouwbare Bevestiging met Dubbelzijdig Tape: Dankzij de bevestiging met dubbelzijdig tape kunt u deze kaarthouder snel en stevig aanbrengen, zonder gedoe.

Upgrade uw presentatie en maak gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van onze stevige A8 Plexi kaarthouder. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder biedt een professionele uitstraling en maakt het eenvoudig om uw kaarten effectief te presenteren. Bestel vandaag nog en profiteer van een verbeterde presentatie van uw producten en diensten.

Specificaties

Artikelnummer: 21100180
Formaat (Bekijk maattabel): A8
Afmeting: 74 x 53 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Extra: gepolijst

kaarthouder A8 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100180
1 .65 p.st. 2 .00 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,65 p.st.
24 stuks € 1,60 p.st.
120 stuks € 1,50 p.st.
240 stuks € 1,45 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder a8 liggend kaarthouder a8 liggend

Leverbaar per 12 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product

Verbeter de Presentatie van Uw Producten met onze Duurzame A8 Plexi Kaarthouder

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het presenteren van rechtopstaande A8 formaat kaarten? Ontdek onze stevige A8 Plexi kaarthouder, speciaal ontworpen voor veelzijdige presentatiemogelijkheden. Of u nu uw producten of diensten wilt laten zien, deze kaarthouder biedt de professionele uitstraling die u zoekt. Hij is geschikt voor wand- en glaspresentaties, en u kunt moeiteloos van kaarten wisselen dankzij de handige bevestiging met dubbelzijdig tape.

Belangrijkste Voordelen:

✅ Flexibele Presentatieopties: Onze kaarthouder kan op zowel wanden als ramen worden gebruikt, waardoor u uw kaarten op verschillende locaties kunt tonen.

✅ Dubbelzijdig Gebruik en Eenvoudig Wisselen: Profiteer van de mogelijkheid om uw kaarten aan beide zijden te presenteren en verwissel ze snel en moeiteloos, afhankelijk van uw behoeften.

✅ Stevige Bevestiging met Dubbelzijdig Tape: U kunt deze kaarthouder snel en veilig aanbrengen dankzij de betrouwbare bevestiging met dubbelzijdig tape, zonder gedoe.

Upgrade uw productpresentatie en maak optimaal gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van onze duurzame A8 Plexi kaarthouder. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder voegt een professionele uitstraling toe en maakt het eenvoudig om uw kaarten effectief te laten zien. Bestel vandaag nog en geniet van een verbeterde presentatie van uw producten en diensten.