0

kaarthouder a8 liggend

Heldere Liggende A8 Plexi Kaarthouder - Presenteer uw Producten met Stijl

Onze hoogwaardige liggende A8 plexi kaarthouder is de perfecte keuze om landscape A8 formaat kaarten, posters en affiches op een professionele manier te presenteren op vlakke wanden en ramen. Met gepolijste zijkanten en een strak ontwerp zorgt deze kaarthouder voor een heldere en stijlvolle weergave van uw materiaal.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Flexibele Presentatie: Deze kaarthouder is geschikt voor zowel wand- als glaspresentatie, waardoor u de vrijheid heeft om uw producten en diensten op de gewenste locatie te promoten.

✅ Dubbelzijdig Gebruik: Dankzij het dubbelzijdige ontwerp van de kaarthouder kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende kaarten, posters of affiches, waardoor uw presentatie altijd up-to-date is.

✅ Eenvoudige Bevestiging: De kaarthouder kan worden bevestigd met behulp van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd), waardoor de installatie moeiteloos en flexibel is.

Upgrade uw presentatie en zorg ervoor dat uw landscape A8 formaat materiaal opvalt en indruk maakt. Met onze liggende A8 plexi kaarthouder voegt u een professionele uitstraling toe aan uw producten en diensten. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk voor uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 211.017.90
Formaat (Bekijk maattabel): A8
Afmeting: 53 x 74 x 4 mm (h x b x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Extra: gepolijst

kaarthouder a8 liggend

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100185
1 .65 p.st. 2 .00 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,65 p.st.
24 stuks € 1,60 p.st.
120 stuks € 1,50 p.st.
240 stuks € 1,45 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder A8 plexi kaarthouder A8 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product

Onze hoogwaardige liggende A8 plexi kaarthouder biedt een uitstekende oplossing voor het stijlvol presenteren van uw landscape A8 formaat kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen. Met zijn kristalheldere acryl en gepolijste zijkanten zorgt deze kaarthouder voor een elegante en professionele weergave van uw materiaal.

Wat deze kaarthouder onderscheidt:

  1. Veelzijdige Presentatiemogelijkheden: Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder past zich flexibel aan, waardoor u de vrijheid heeft om uw producten en diensten te promoten op de locatie die het beste bij uw behoeften past.

  2. Wisselende Presentaties: Het dubbelzijdige ontwerp van de kaarthouder stelt u in staat om moeiteloos tussen verschillende kaarten, posters en affiches te wisselen, waardoor uw presentatie altijd up-to-date en aantrekkelijk is.

  3. Gemakkelijke Installatie: Bevestig deze kaarthouder met gemak, of het nu met dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet inbegrepen) is. Hierdoor is de installatie snel, moeiteloos en flexibel.

Upgrade uw presentatie en laat uw landscape A8 formaat materiaal schitteren met onze liggende A8 plexi kaarthouder. Voeg een vleugje elegantie en professionaliteit toe aan de presentatie van uw producten en diensten. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat uw boodschap helder en aantrekkelijk overkomt op uw doelgroep.