0

Menuclip A5 plexi

✅ Elegante Transparante Plexi Menukaartstandaard voor A5 Formaat: Versterk Uw Presentatie

Verbeter uw presentatie met onze verfijnde Plexi Menukaartstandaard, speciaal ontworpen voor A5 breedte. Of het nu gaat om folders, prijslijsten, menukaarten, of foto's, deze transparante standaard biedt een elegante oplossing voor tafel- of baliepresentatie. Ontdek waarom deze menukaarthouder een onmisbare toevoeging is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

✅ Verfijnd Plexi Design:
Het gepolijste plexi materiaal geeft de menukaartstandaard een verfijnde uitstraling, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten op elegante wijze worden gepresenteerd.

✅ Eenvoudig Verwisselbaar:
Met een klemmend gebogen clip die diverse diktes kan vasthouden, is deze standaard eenvoudig verwisselbaar. Houd uw presentatie dynamisch door moeiteloos nieuwe inhoud toe te voegen en aan te passen.

✅ Compact Formaat:
Met een voet van 150 mm breed en 50 mm hoog is de menukaartstandaard compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het perfect in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

✅ Professionele Tafel- of Baliepresentatie:
Voeg een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten onmiddellijk de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig Toepasbaar:
Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze standaard past zich aan aan uw behoeften.

Upgrade uw presentatie met deze elegante Plexi Menukaartstandaard en geef uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte samensmelting van elegantie en functionaliteit op uw tafel of balie.

Specificaties

Artikelnummer: 21700390
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 150 x 50 x 105 (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 104 gram

Menuclip A5 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21700390
4 .25 p.st. 5 .14 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,25 p.st.
12 stuks € 3,80 p.st.
24 stuks € 3,60 p.st.
48 stuks € 3,30 p.st.

Klanten kochten ook

T-standaard A5 plexi T-standaard A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
menuhouder a5 met alu-voet menuhouder a5 met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

9 .95 p.st.
Bekijk product
menuclip a5 rvs menuclip a5 rvs

Leverbaar per 5 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product

Elegante Plexi Menukaartstandaard voor A5 Formaat: Versterk Uw Presentatie

Transformeer uw presentatie met onze verfijnde Plexi Menukaartstandaard, speciaal ontworpen voor A5 breedte. Of het nu gaat om folders, prijslijsten, menukaarten, of foto's, deze transparante standaard biedt een stijlvolle oplossing voor tafel- of baliepresentaties. Ontdek waarom deze menukaarthouder een onmisbare toevoeging is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

Verfijnd Plexi Design: Het gepolijste plexi materiaal geeft de menukaartstandaard een verfijnde uitstraling, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten op elegante wijze worden gepresenteerd.

Eenvoudig Verwisselbaar: Met een klemmend gebogen clip die diverse diktes kan vasthouden, is deze standaard eenvoudig verwisselbaar. Houd uw presentatie dynamisch door moeiteloos nieuwe inhoud toe te voegen en aan te passen.

Compact Formaat: Met een voet van 150 mm breed en 50 mm hoog is de menukaartstandaard compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het perfect in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

Professionele Tafel- of Baliepresentatie: Voeg een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten onmiddellijk de aandacht trekken.

Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze standaard past zich aan aan uw behoeften.

Upgrade uw presentatie met deze elegante Plexi Menukaartstandaard en geef uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte samensmelting van elegantie en functionaliteit op uw tafel of balie.