0

Schoenendisplay schuin 220 x 70 x 45 - 90 mm

Stijlvolle Oplopende Presentatie voor Uw Schoenen

Geef uw schoenen een dynamische en stijlvolle presentatie met onze schuine schoenendisplay van 220 x 70 x 45 - 90 mm. Deze standaard, oplopend van 45 naar 90 mm, biedt een eigentijdse en opvallende manier om uw schoenen te presenteren in uw etalage, winkel of showroom. Beschikbaar in verschillende hoogtes en voorzien van gepolijste zijkanten voor een verfijnde uitstraling.

✅ Dynamische Schoenenpresentatie: De schuine opstelling van 45 naar 90 mm geeft uw schoenen een dynamische uitstraling, waardoor ze opvallen en de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig In Hoogtes: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat u de ideale schuine display kunt kiezen die past bij uw presentatiebehoeften en de beschikbare ruimte.

✅ Ideaal voor Etalages en Showrooms: Deze schuine schoenendisplay is ideaal voor gebruik in etalages, winkels of showrooms, waardoor uw schoenen op een onderscheidende manier worden gepresenteerd.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde touch toe aan de display, waardoor uw schoenen met klasse worden gepresenteerd.

Upgrade uw schoenenpresentatie met de Schuine Schoenendisplay 220 x 70 x 45 - 90 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze dynamische en functionele display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw schoenen de aandacht die ze verdienen en laat ze stralen met deze stijlvolle schuine schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200690
Afmeting: 220 x 70 x 45 - 90 mm (l x b x h )
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 102 gram

Schoenendisplay schuin 220 x 70 x 45 - 90 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200690
3 .35 p.st. 4 .05 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Dynamische Schoenendisplay: Optimaal Presenteren met Elegantie

Stel uw schoenen op een dynamische en stijlvolle manier tentoon met onze schuine schoenendisplay van 220 x 70 x 45 - 90 mm. Deze oplopende standaard biedt een eigentijdse en opvallende presentatie voor uw schoenen, zowel in de etalage als in uw winkel of showroom. Met verschillende beschikbare hoogtes en gepolijste zijkanten, voegt deze display een vleugje verfijning toe aan uw schoenenpresentatie.

Dynamisch Design: De schuine opstelling, variërend van 45 naar 90 mm, creëert een dynamisch effect, waardoor de aandacht van klanten direct naar uw schoenen wordt getrokken. Dit tilt uw presentatie naar een hoger niveau.

Veelzijdige Hoogtes: Kies uit verschillende hoogtes om de perfecte schuine display te vinden die naadloos aansluit bij uw presentatiebehoeften en beschikbare ruimte. Pas de hoogte aan voor een optimale weergave.

Ideaal voor Etalages en Showrooms: Deze schuine schoenendisplay is ontworpen met het oog op etalages, winkels en showrooms. Het biedt een onderscheidende en elegante manier om uw schoenen te presenteren, waardoor ze in het oog springen.

Gepolijste Verfijning: De gepolijste zijkanten voegen een vleugje verfijning toe aan de display. Dit benadrukt niet alleen de schoenen, maar verhoogt ook de algehele esthetiek van uw presentatieruimte.

Upgrade vandaag nog uw schoenenpresentatie met de Schuine Schoenendisplay 220 x 70 x 45 - 90 mm. Ontdek hoe deze dynamische en functionele display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Laat uw schoenen stralen en trek de aandacht van uw klanten met deze stijlvolle schuine schoenendisplay.