0

Schoenendisplay schuin 220 x 70 x 60 - 120 mm

Stijlvolle Presentatie voor Uw Schoenencollectie

Verbeter de presentatie van uw schoenencollectie met onze schuine schoenendisplay van 220 x 70 x 60 - 120 mm. Deze oplopende standaard biedt een stijlvolle en dynamische manier om uw schoenen te presenteren in de etalage, showroom of winkel. Beschikbaar in verschillende hoogtes en voorzien van gepolijste zijkanten voor een verfijnde uitstraling.

✅ Dynamische Schoenenpresentatie: De schuine opstelling, variërend van 60 naar 120 mm, geeft een dynamisch effect aan uw schoenenpresentatie, waardoor ze opvallen en de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig In Hoogtes: Kies uit verschillende hoogtes om de perfecte schuine display te vinden die past bij uw schoenencollectie en de beschikbare ruimte in uw etalage, showroom of winkel.

✅ Ideaal voor Etalages, Showrooms en Winkels: Deze schuine schoenendisplay is ideaal voor gebruik in etalages om voorbijgangers aan te trekken, in showrooms voor een stijlvolle presentatie, en in winkels om uw schoenencollectie overzichtelijk te tonen.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een vleugje verfijning toe aan de display, waardoor uw schoenencollectie met klasse wordt gepresenteerd.

Upgrade uw schoenenpresentatie met de Schuine Schoenendisplay 220 x 70 x 60 - 120 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze dynamische en stijlvolle display een waardevolle toevoeging is aan uw etalage, showroom of winkel. Geef uw schoenencollectie de aandacht die ze verdienen en laat ze schitteren met deze eigentijdse schuine schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200790
Afmeting: 220 x 70 x 60 - 120 mm (l x b x h )
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 102 gram

Schoenendisplay schuin 220 x 70 x 60 - 120 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200790
3 .35 p.st. 4 .05 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Schoenendisplay Schuin 220 x 70 x 60 - 120 mm - Elegant Presenteren van Uw Schoenencollectie

Optimaliseer de presentatie van uw schoenencollectie met onze schuine schoenendisplay van 220 x 70 x 60 - 120 mm. Deze oplopende standaard biedt een stijlvolle en dynamische manier om uw schoenen te tonen in de etalage, showroom of winkel. Beschikbaar in diverse hoogtes en vervaardigd uit transparant acrylaat, ook bekend als plexiglas, met gepolijste zijkanten voor een verfijnde uitstraling.

Dynamische Schoenenpresentatie: De schuine opstelling, variërend van 60 naar 120 mm, creëert een dynamisch effect dat de aandacht trekt naar uw schoenencollectie, waardoor deze extra opvallen.

Veelzijdig In Hoogtes: Maak een keuze uit verschillende hoogtes om de ideale schuine display te vinden die perfect past bij uw schoenencollectie en de beschikbare ruimte in uw etalage, showroom of winkel.

Ideaal voor Etalages, Showrooms en Winkels: Deze schuine schoenendisplay is bij uitstek geschikt voor gebruik in etalages om voorbijgangers te lokken, in showrooms voor een stijlvolle presentatie, en in winkels om uw schoenencollectie overzichtelijk tentoon te stellen.

Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een vleugje verfijning toe aan de display, waardoor uw schoenencollectie met klasse wordt gepresenteerd.

Upgrade uw schoenenpresentatie met de Schuine Schoenendisplay 220 x 70 x 60 - 120 mm van hoogwaardig acrylaat. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze dynamische en stijlvolle display een waardevolle toevoeging is aan uw etalage, showroom of winkel. Geef uw schoenencollectie de aandacht die ze verdienen en laat ze schitteren met deze eigentijdse schuine schoenendisplay.