0

securit raamdisplay a3 zwart

Optimale Presentatie met Securit Raamdisplay A3 in Elegant Zwart

Maak indruk met ons Securit raamdisplay A3 in stijlvol zwart. Dit dubbelzijdig te gebruiken display is ontworpen voor veelzijdige toepassingen en biedt eenvoudige bevestiging op glas, kunststof en sommige gladde metalen oppervlakken, dankzij de handige zuignappen. A3-papier kan eenvoudig via de lange zijde worden ingeschoven, waardoor u zowel staande als liggende presentaties kunt creëren.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Dubbelzijdige Weergave: Dit raamdisplay is dubbelzijdig, waardoor u de vrijheid heeft om twee verschillende boodschappen of ontwerpen te tonen.

✅ Universele Bevestiging: Dankzij de zuignappen is dit display geschikt voor een scala aan gladde oppervlakken, waardoor u flexibel bent in de keuze van uw presentatielocatie.

✅ Variabele Presentatie: U kunt zowel staande als liggende weergaven creëren, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Verbeter uw presentatie en maak gebruik van de veelzijdigheid van ons Securit raamdisplay A3 in elegant zwart. Dit display voegt een professionele en aantrekkelijke uitstraling toe aan uw boodschap en trekt de aandacht van uw doelgroep. Kies voor kwaliteit en zorg ervoor dat uw informatie effectief wordt overgebracht.

Specificaties

Artikelnummer: 24300501
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 523 x 398 x 20 mm
Materiaal: polycarbonaat
Kleur: zwart kader
Gewicht: 722 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: voorzien van 4 zuignappen en kan op iedere gladde ondergrond geplaatst worden.

securit raamdisplay a3 zwart

  • Leverbaar per stuk
  • 24300501
45 .50 p.st. 55 .06 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .50 p.st.
Bekijk product

Securit Raamdisplay A3 in Elegant Zwart - De Ideale Presentatieoplossing

Stelt u zich eens voor: een stijlvol raamdisplay dat uw boodschap krachtig en professioneel overbrengt. Met ons Securit raamdisplay A3 in elegant zwart wordt deze verbeelding werkelijkheid. Dit dubbelzijdig te gebruiken display is de ultieme oplossing voor veelzijdige presentaties en biedt een moeiteloze bevestiging op glazen, kunststof en zelfs sommige gladde metalen oppervlakken, dankzij de handige zuignappen. Met de mogelijkheid om A3-papier via de lange zijde in te schuiven, hebt u de vrijheid om zowel staande als liggende presentaties te creëren.

Waarom zou u kiezen voor ons Securit raamdisplay A3? Laten we enkele van de voordelen benadrukken:

✅ Dubbelzijdige Weergave: U kunt uw boodschap aan beide zijden van het display tonen. Dit betekent dat u twee verschillende boodschappen of ontwerpen kunt presenteren, wat vooral handig is als u verschillende aanbiedingen, acties of evenementen wilt promoten.

✅ Universele Bevestiging: De ingebouwde zuignappen maken het eenvoudig om het display op diverse gladde oppervlakken te bevestigen, zoals ramen, glazen deuren, kunststof panelen, en zelfs sommige gladde metalen oppervlakken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties; het is moeiteloos en flexibel.

✅ Variabele Presentatie: Dankzij het slimme ontwerp van het display kunt u zowel staande als liggende weergaven creëren. Dit betekent dat u de flexibiliteit heeft om de oriëntatie aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren. Of u nu een specifieke boodschap wilt benadrukken of uw ontwerp wilt laten opvallen, dit display past zich aan.

Ons Securit raamdisplay A3 tilt uw presentaties naar een hoger niveau en voegt een professionele en aantrekkelijke uitstraling toe aan uw boodschap. Het zal de aandacht van uw doelgroep trekken en hen uitnodigen om meer te ontdekken. U investeert in kwaliteit en zorgt ervoor dat uw informatie effectief en indrukwekkend wordt overgebracht.

Kies voor het Securit raamdisplay A3 in elegant zwart en verbeter uw presentaties vandaag nog. U zult versteld staan van de impact die dit display heeft op uw publiek en uw boodschap. Laat uw informatie stralen en maak indruk met deze veelzijdige en kwalitatieve presentatieoplossing.