0

Securit raamdisplay A4 grijs

Securit Raamdisplay A4 Grijs - Dubbelzijdige Flexibiliteit voor uw Presentatie

Maak kennis met het Securit Raamdisplay A4 in stijlvol grijs, een dubbelzijdig te gebruiken display met handige zuignappen voor eenvoudige bevestiging. Dit display biedt veelzijdigheid in uw presentatieopties, waarbij papier via de lange kant kan worden ingeschoven. U kunt het display zowel staand als liggend gebruiken, waardoor het perfect is voor verschillende toepassingen.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Dubbelzijdig Gemak: Dit raamdisplay is ontworpen om aan beide kanten gebruikt te worden, waardoor u dubbel zoveel ruimte heeft voor uw boodschap.

✅ Eenvoudige Bevestiging: Dankzij de zuignappen is dit display moeiteloos te bevestigen op glas, kunststof en sommige gladde metalen oppervlakken.

✅ Flexibel Gebruik: U heeft de vrijheid om dit display zowel staand als liggend te gebruiken, afhankelijk van uw specifieke behoeften en presentatiestijl.

Optimaliseer uw presentatie en trek de aandacht van uw doelgroep met het Securit Raamdisplay A4 in elegant grijs. Of u nu informatie wilt delen, menu's wilt presenteren of aanbiedingen wilt promoten, dit display biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Upgrade uw presentatie en kies voor kwaliteit met het Securit Raamdisplay A4 Grijs.

Specificaties

Artikelnummer: 24300205
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 360 x 270 x 20 mm
Materiaal: polycarbonaat
Kleur: grijs kader
Gewicht: 360 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Voorzien van 4 zuignappen en kan op iedere gladde ondergrond geplaatst worden.

Securit raamdisplay A4 grijs

  • Leverbaar per stuk
  • 24300205
35 .50 p.st. 42 .96 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a4 met gaatjes wandkaarthouder a4 met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .65 p.st. 5.75
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .85 p.st. 5.65
Bekijk product

Ontdek het Securit Raamdisplay A4 in een elegante grijze tint, een veelzijdig presentatiesysteem dat u in staat stelt om uw boodschap op een dubbelzijdige manier te communiceren. Dankzij de handige zuignappen is de bevestiging een fluitje van een cent, en u kunt uw content gemakkelijk invoegen via de lange zijde. Of u nu staande of liggende presentatie verkiest, dit display past zich aan aan uw specifieke behoeften en biedt daardoor optimale flexibiliteit.

Hoofdkenmerken:

✅ Dubbelzijdige Communicatie: Met dit raamdisplay kunt u beide kanten benutten om uw boodschap over te brengen, waardoor u meer ruimte heeft voor informatie, menu's, aanbiedingen, of welke content dan ook.

✅ Eenvoudige Installatie: De praktische zuignappen maken de installatie op glas, kunststof en zelfs gladde metalen oppervlakken uitermate eenvoudig.

✅ Flexibele Presentatie: U heeft de keuze om dit display zowel staand als liggend te gebruiken, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals informatieverspreiding, menuvertoning, of het promoten van speciale aanbiedingen.

Verhoog de impact van uw presentatie en trek de aandacht van uw doelgroep met het stijlvolle Securit Raamdisplay A4 in grijze uitvoering. Of het nu gaat om informatieverspreiding, menuvertoning, of het promoten van aanbiedingen, dit display biedt de flexibiliteit die u nodig heeft voor een effectieve presentatie. Kies voor kwaliteit en maak indruk met het Securit Raamdisplay A4 in het elegant grijze ontwerp.