0

wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes onbreekbaar 'Celdis®'

Onbreekbare Wandkaarthouder A4 Liggend - Uw Betrouwbare Keuze voor Professionele Presentatie

Maak kennis met onze stevige en onbreekbare wandkaarthouder 'Celdis®' voor liggende A4 formaat kaarten, vervaardigd uit helder PETG met een dikte van 1.5 mm. Deze innovatieve kaarthouder is geschikt voor zowel glas- als wandpresentatie en biedt een moeiteloze en flexibele manier om uw inhoud te wisselen. Bevestiging is eenvoudig en kan worden gedaan met haakjes, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar).

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Ongeëvenaarde Duurzaamheid: Onze kaarthouder is gemaakt van hoogwaardig PETG, dat bekend staat om zijn sterke kunststofeigenschappen en hoge slagvastheid. Deze houder is onbreekbaar en bestand tegen de meest veeleisende toepassingen.

✅ Flexibele Presentatiemogelijkheden: Of u nu een etalage wilt verbeteren, duidelijke bewegwijzering wilt bieden, prijzen wilt aanduiden of informatie wilt delen, onze wandkaarthouder biedt de perfecte oplossing voor verschillende situaties.

✅ Efficiënte Inhoudswisseling: Dankzij het doordachte ontwerp van deze kaarthouder kunt u snel en moeiteloos uw inhoud updaten en aanpassen aan veranderende behoeften.

Upgrade uw presentatie en zorg ervoor dat uw liggende A4 formaat kaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Met onze onbreekbare 'Celdis®' wandkaarthouder voegt u een professionele en duurzame uitstraling toe aan uw ruimte. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk voor uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 41200890
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 297 x 240 x 3 mm (b x h x d)
Materiaal: PETG 1.5 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 265 gram
Extra: met 2 gaatjes 6 mm. extra rand is ca 25 mm

wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes onbreekbaar 'Celdis®'

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 41200890
Sale!
3 .75 p.st. 4.65 4 .54 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,75 p.st.
24 stuks € 3,70 p.st.
120 stuks € 3,60 p.st.
300 stuks € 3,50 p.st.

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a4  met gaatjes onbreekbaar  'Celdis®' wandkaarthouder a4 met gaatjes onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .45 p.st. 4.25
Bekijk product

Wandkaarthouder A4 Liggend Onbreekbaar 'Celdis®': Kracht en Veelzijdigheid

Maak kennis met onze nieuwste innovatie, de Wandkaarthouder A4 Liggend 'Celdis®', vervaardigd uit helder PETG van 1.5 mm dik. Deze kaarthouder is niet alleen stevig en van topkwaliteit, maar ook onbreekbaar en slagvast, waardoor hij ideaal is voor diverse toepassingen. Ontdek waarom onze Wandkaarthouder A4 Liggend een onmisbare aanvulling is voor etalages, bewegwijzering, prijsvermeldingen, informatieborden en meer.

Onbreekbare Duurzaamheid

Het meest opvallende kenmerk van onze Wandkaarthouder A4 Liggend is de onbreekbare duurzaamheid. Het PETG-materiaal is speciaal ontworpen om zelfs in de meest uitdagende situaties stand te houden. U kunt deze kaarthouder buigen en openen zonder angst voor breuk.

Geschikt voor Glas en Wand

Deze veelzijdige kaarthouder kan zowel op glazen oppervlakken als op wanden worden geplaatst. U heeft de vrijheid om te kiezen waar u uw boodschap wilt presenteren.

Eenvoudig Wisselbare Inhoud

De Wandkaarthouder A4 Liggend maakt het eenvoudig om de inhoud te wisselen, waardoor u snel en moeiteloos nieuwe informatie kunt tonen.

Diverse Bevestigingsmogelijkheden

Bevestigen is simpel onder andere met haakjes, tape, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar). U heeft de flexibiliteit om de kaarthouder op de meest geschikte manier te installeren.

Uitstekende Zichtbaarheid

Het PETG-materiaal biedt uitstekende zichtbaarheid voor uw liggende A4-formaat kaarten. Uw inhoud wordt helder en aantrekkelijk weergegeven, waardoor de boodschap goed overkomt.

Veelzijdige Toepassingen

Of u nu een etalage wilt accentueren, bewegwijzering wilt creëren, prijzen wilt vermelden of informatie wilt presenteren, onze Wandkaarthouder A4 Liggend biedt de ideale oplossing.

PETG Voordelen

Het PETG-materiaal is niet alleen sterk en slagvast, maar ook transparant, zelfdovend en geschikt voor contact met levensmiddelen. Dit maakt het een ideale keuze voor hoogwaardige kaarthouders.

In het kort, onze Wandkaarthouder A4 Liggend Onbreekbaar 'Celdis®' biedt duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak in één product. Het is perfect geschikt voor het presenteren van belangrijke informatie op een professionele en betrouwbare manier. Vertrouw op de kracht en duurzaamheid van 'Celdis®' om uw boodschap altijd en overal te laten schitteren.