0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Folderhouder A4

Folderhouder A4

Promoot uw bedrijf met een flyer of folder in een handige en stevige Folderhouder A4 van Displaywinkel. Wanneer uw kranten, folders of brochures los op de tafel of balie liggen kan dit wel eens rommelig en slordig overkomen. Een folderhouder A4 kan dit voorkomen. Met een folderhouder A4 ziet het er geordend uit en kunnen de klanten of gasten nog wel eens echte interesse tonen. Het kan informatie bevatten over uw eigen bedrijf of misschien van een partner. Een folderhouder A4 is op diverse plekken te plaatsen. Op een bureau, balie of aan de muur. Wanneer een folderhouder A4 beschikt over een boorgat kunt u deze eenvoudig ophangen op de plek waar u wilt. U beschikt al over een enkelvoudige folderhouder A4 vanaf €2,92.

Uitvoeringen van de folderhouder A4

Bij Displaywinkel beschikt u over een interessant aanbod als het gaat om een folderhouder A4. Een folderhouder in A4 formaat is namelijk erg populair. De afmetingen van een A4 folder bedragen 297x210mm en zijn zeker niet te groot om informatie mee te delen aan de gast of klant. Een folderhouder A4 is een enkelvoudige folderhouder waar één brochure of flyer in geplaatst kan worden. U heeft keus uit een transparante, witte of zwarte versie. Zo kunt u zelf beslissen welke folderhouder A4 het beste aansluit bij uw interieur.

Andere vormen van promotie naast de folderhouder A4

Naast een folderhouder in A4 formaat kunt u bij Displaywinkel ook enkelvoudige folderhouders aanschaffen in de maten A3, A5, A6 en A7. Is een enkelvoudige folderhouder A4 toch niet helemaal wat u zoekt? Naast een enkelvoudige folderhouder kunt u bij Displaywinkel ook terecht voor meervoudige folderhouders waar u tot wel 12 flyers tegelijk in kwijt kunt. Ook raden we u aan nog eens een kijkje te nemen bij onze kliklijsten of kaarthouders. Een kliklijst of kaarthouder kan ook makkelijk op uw tafel, bureau of balie worden geplaatst. Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt en een vraag heeft over de producten van displaywinkel kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice!

 

https://displaywinkel.nl/c/folderhouders = enkelvoudige folderhouder

https://displaywinkel.nl/c/kliklijsten = kliklijsten

https://displaywinkel.nl/c/kaarthouders = kaarthouders