0

Boeken standaard A4

Elegant Presenteren met Opstaande Rand

Geef uw boeken, tijdschriften, catalogi en drukwerk de presentatie die ze verdienen met onze Boeken Standaard in A4 formaat (21x30 cm) met een verfijnde opstaande rand. Deze fraaie display biedt een stijlvolle manier om uw literatuur te presenteren, waardoor uw drukwerk, catalogi, brochures of magazines opvallen in deze schitterende plexi standaard.

✅ *Opstaande Rand voor Elegante Presentatie:* De opstaande rand van 40 mm voegt een vleugje elegantie toe aan uw presentatie, waardoor uw boeken en drukwerk niet alleen opvallen maar ook een verfijnde uitstraling krijgen.

✅ *Vuldiepte van 40 mm:* Met een ruime vuldiepte van 40 mm biedt deze boekenstandaard voldoende ruimte om uw literatuur stevig en overzichtelijk te presenteren. Uw drukwerk staat netjes georganiseerd en klaar om de aandacht te trekken.

✅ *Brede Toepasbaarheid:* Ideaal voor verschillende soorten literatuur, zoals boeken, tijdschriften, catalogi, brochures en magazines. De veelzijdige toepasbaarheid maakt deze plexi standaard geschikt voor diverse presentatiebehoeften.

Upgrade uw presentatie met onze Boeken Standaard A4 met opstaande rand. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze elegante standaard een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw literatuur de aandacht die het verdient met deze schitterende en functionele boekenstandaard.

Specificaties

Artikelnummer: 22300390
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm. (B x H)
Vuldiepte: 40 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 337 gram
Extra: opstaande rand 40 mm

Boeken standaard A4

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300390
5 .95 p.st. 7 .20 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 5,95 p.st.
25 stuks € 5,60 p.st.
50 stuks € 5,30 p.st.
100 stuks € 5,10 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
N-standaard a4 liggend N-standaard a4 liggend

Leverbaar per 5 stuks

6 .50 p.st.
Bekijk product
Boeken steun A4 Boeken steun A4

Leverbaar per 5 stuks

7 .79 p.st.
Bekijk product

Boeken Standaard A4 - Elegant Presenteren met Verfijnde Opstaande Rand

Transformeer de presentatie van uw boeken, tijdschriften, catalogi en drukwerk met onze Boeken Standaard in A4 formaat (21x30 cm) met een verfijnde opstaande rand. Deze schitterende display biedt een stijlvolle en praktische manier om uw literatuur te presenteren, waardoor uw drukwerk, catalogi, brochures of magazines niet alleen opvallen maar ook een gevoel van verfijning krijgen in deze plexi standaard.

✅ *Opstaande Rand voor Elegante Presentatie:* De opstaande rand van 40 mm voegt een subtiel element van elegantie toe aan uw presentatie. Hierdoor komen uw boeken en drukwerk niet alleen naar voren maar krijgen ze ook een verfijnde uitstraling die de aandacht trekt.

✅ *Vuldiepte van 40 mm:* Met een royale vuldiepte van 40 mm biedt deze boekenstandaard voldoende ruimte om uw literatuur stevig en overzichtelijk te presenteren. Uw drukwerk staat netjes georganiseerd en is klaar om bewonderd te worden.

✅ *Brede Toepasbaarheid:* Geschikt voor diverse vormen van literatuur, zoals boeken, tijdschriften, catalogi, brochures en magazines. De veelzijdige toepasbaarheid maakt deze plexi standaard ideaal voor uiteenlopende presentatiebehoeften.

Upgrade uw presentatie met onze Boeken Standaard A4 met opstaande rand. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze elegante standaard een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw literatuur de aandacht die het verdient met deze schitterende en functionele boekenstandaard. Voeg een vleugje klasse toe aan uw ruimte en laat uw literatuur stralen in deze stijlvolle plexi standaard.