0

N-standaard a4 liggend

Opvallende Presentatie met Elegante Buiging

Geef uw presentatie een unieke twist met onze N-vormige plexi tafelstandaard in A4 liggend formaat (21x30 cm). Deze buigzame standaard is perfect ontworpen voor schuin liggende presentaties en biedt ook een handige oplossing als houder voor tablets. Vaak gebruikt op tafels of in etalages, fungeert deze standaard als een ideale ondersteuning voor boeken, folders, flyers, brochures en meer. De opstaande voorzijde van 2 cm zorgt ervoor dat uw producten stevig op hun plaats blijven liggen.

✅ Uniek N-vormig Design: De buigzame N-vorm voegt een onderscheidende en eigentijdse uitstraling toe aan uw presentatie, waardoor deze direct de aandacht trekt.

✅ Geschikt voor A4 Liggend Formaat: Specifiek ontworpen voor A4 liggende formaten (21x30 cm), waardoor het ideaal is voor schuin liggende presentaties van diverse materialen.

✅ Ook Geschikt voor Tablets: Deze veelzijdige standaard fungeert ook als een handige houder voor tablets, waardoor het een praktische keuze is voor moderne presentaties.

✅ Breed Toepasbaar: Veel gebruikt op tafels, balies of in etalages, biedt deze standaard een elegante ondersteuning voor boeken, folders, flyers, brochures en meer.

Upgrade uw presentatie met de N-Standaard A4 Liggend. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze opvallende en functionele standaard een verfijnde touch toevoegt aan uw presentatieruimte. Laat uw materialen opvallen met deze elegante en eigentijdse N-vormige plexi tafelstandaard.

Specificaties

Artikelnummer: 21900490
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 300 x 210 x 90 mm (b x d x h)
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 352 gram

N-standaard a4 liggend

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 21900490
6 .50 p.st. 7 .87 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 6,50 p.st.
25 stuks € 6,20 p.st.
50 stuks € 5,90 p.st.
100 stuks € 5,55 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
Boeken steun A4 Boeken steun A4

Leverbaar per 5 stuks

7 .79 p.st.
Bekijk product
Boeken standaard A4 Boeken standaard A4

Leverbaar per 5 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product

N-Standaard A4 Liggend - In het Oog Springende Presentatie met Sierlijke Buiging

Geef uw presentatie een unieke draai met onze N-vormige plexi tafelstandaard in A4 liggend formaat (21x30 cm). Deze flexibele standaard is meesterlijk ontworpen voor schuin liggende presentaties en fungeert tevens als een handige houder voor tablets. Vaak toegepast op tafels of in etalages, dient deze standaard als een voortreffelijke ondersteuning voor boeken, folders, flyers, brochures en meer. De omhoogstaande voorkant van 2 cm zorgt ervoor dat uw artikelen onwrikbaar op hun plek blijven liggen.

✅ Uniek N-vormig Design: De flexibele N-vorm voegt een onderscheidend en hedendaags uiterlijk toe aan uw presentatie, waardoor het onmiddellijk de aandacht trekt.

✅ Geschikt voor A4 Liggend Formaat: Specifiek ontworpen voor A4 liggende formaten (21x30 cm), waardoor het uitermate geschikt is voor schuin liggende presentaties van diverse materialen.

✅ Tevens Geschikt voor Tablets: Deze veelzijdige standaard dient ook als een handige houder voor tablets, wat het tot een praktische keuze maakt voor moderne presentaties.

✅ Breed Toepasbaar: Veelvuldig ingezet op tafels, balies of in etalages, biedt deze standaard een elegante ondersteuning voor boeken, folders, flyers, brochures en meer.

Upgrade uw presentatie met de N-Standaard A4 Liggend. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze opvallende en functionele standaard een verfijnde touch toevoegt aan uw presentatieruimte. Laat uw materialen schitteren met deze elegante en moderne N-vormige plexi tafelstandaard.