0

Boeken steun A4

Plexi Standaard voor A4 Formaat - Houd Uw Boeken Overzichtelijk in Stijl

Presenteer uw tijdschriften, boeken, folders, catalogi, reisgidsen, en magazines op een opvallende en stijlvolle manier met onze Plexi Standaard voor A4 formaat (21x30 cm). Deze stevige standaard biedt een helder platform om uw literatuur overzichtelijk te tonen, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een esthetische meerwaarde heeft.

✅ *Stevige Presentatie:* Onze plexi standaard is ontworpen met stabiliteit in gedachten, waardoor het een robuust platform biedt voor uw A4-formaat boeken en andere literatuur.

✅ *Zonder Opstaande Rand:* De strakke uitvoering zonder opstaande rand zorgt voor een moderne en cleane uitstraling, waardoor de focus volledig op uw inhoud ligt.

✅ *Diverse Uitvoeringen:* Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u de plexi standaard kunt kiezen die perfect past bij uw interieur of presentatiebehoeften.

Geef uw leesmateriaal de aandacht die het verdient met onze Plexi Standaard voor A4 Formaat. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele standaard een waardevolle toevoeging is aan uw presentatie. Houd uw ruimte georganiseerd en laat uw literatuur opvallen met deze elegante plexi standaard.

Specificaties

Artikelnummer: 22300690
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 300 x 210 x 40 mm. (H x B x D)
Vuldiepte: 40 mm
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 430 gram

Boeken steun A4

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300690
7 .79 p.st. 9 .43 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,79 p.st.
25 stuks € 7,41 p.st.
50 stuks € 6,99 p.st.
100 stuks € 6,68 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
N-standaard a4 liggend N-standaard a4 liggend

Leverbaar per 5 stuks

6 .50 p.st.
Bekijk product
Boeken standaard A4 Boeken standaard A4

Leverbaar per 5 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product

Plexi Standaard voor A4 Formaat - Houd Uw Boeken Overzichtelijk in Stijl

Breng een vleugje elegantie in de presentatie van uw tijdschriften, boeken, folders, catalogi, reisgidsen en magazines met onze Plexi Standaard voor A4 formaat (21x30 cm). Deze stevige standaard biedt niet alleen een stabiel platform om uw literatuur op te plaatsen, maar voegt ook een esthetische meerwaarde toe aan de presentatie.

✅ *Stevige Presentatie:* De plexi standaard is zorgvuldig ontworpen met stabiliteit als prioriteit, waardoor het een robuust platform biedt voor al uw A4-formaat boeken en andere literaire werken. Uw presentatie blijft stevig en georganiseerd.

✅ *Zonder Opstaande Rand:* De strakke uitvoering zonder opstaande rand draagt bij aan een moderne en cleane uitstraling. Hierdoor wordt de aandacht volledig op uw inhoud gericht, zonder afleiding van randen.

✅ *Diverse Uitvoeringen:* Om tegemoet te komen aan diverse interieur- en presentatiebehoeften, is de plexi standaard beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kies degene die naadloos aansluit bij uw stijl en omgeving.

Geef uw leesmateriaal de aandacht die het verdient met onze Plexi Standaard voor A4 Formaat. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele standaard een waardevolle toevoeging is aan uw presentatie. Houd uw ruimte georganiseerd en laat uw literatuur opvallen met deze elegante plexi standaard.