0

Boeken standaard A6

Overzichtelijke Presentatie met Opstaande Rand

Optimaliseer uw presentatie met onze transparante acryl boekenstandaard in A6-formaat (ca. 10x15 cm). Deze veelzijdige standaard biedt een helder platform om boeken, folders, catalogi, reisgidsen, magazines en meer overzichtelijk te presenteren, met een opstaande rand voor extra stabiliteit en focus. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, is deze boekenstandaard een veelzijdige toevoeging aan uw presentatieruimte.

✅ Transparant en Eigentijds Design: De acryl boekenstandaard is ontworpen met een eigentijds en transparant karakter, waardoor uw gepresenteerde items duidelijk zichtbaar zijn en de standaard naadloos opgaat in elke setting.

✅ Opstaande Rand voor Extra Stabiliteit: De 30 mm opstaande rand biedt niet alleen extra stabiliteit aan de standaard, maar zorgt er ook voor dat de aandacht volledig gericht blijft op uw gepresenteerde boeken en literatuur.

✅ Diverse Afmetingen: Beschikbaar in verschillende afmetingen, zodat u de boekenstandaard kunt kiezen die perfect past bij uw presentatiebehoeften en beschikbare ruimte.

✅ Optimale Vuldiepte: Met een vuldiepte van 30 mm biedt deze boekenstandaard voldoende ruimte om uw literatuur stevig en overzichtelijk te presenteren. Uw boeken blijven netjes georganiseerd en klaar om bewonderd te worden.

Upgrade uw presentatie met de Boekenstandaard A6 met opstaande rand. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze stijlvolle en functionele standaard een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Houd uw collectie georganiseerd en laat uw literatuur opvallen in deze heldere en eigentijdse boekenstandaard.

Specificaties

Artikelnummer: 22300190
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x148 mm. (B x H)
Vuldiepte: 30 mm
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 93 gram

Boeken standaard A6

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300190
2 .99 p.st. 3 .62 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,99 p.st.
25 stuks € 2,90 p.st.
50 stuks € 2,75 p.st.
100 stuks € 2,60 p.st.

Klanten kochten ook

folderhouder A6 folderhouder A6

Leverbaar per 6 stuks

2 .05 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A6 liggend Folderhouder A6 liggend

Leverbaar per 6 stuks

2 .55 p.st.
Bekijk product
N-standaard 100 x 100 N-standaard 100 x 100

Leverbaar per 5 stuks

2 .65 p.st.
Bekijk product
Boeken steun A6 Boeken steun A6

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
3 .19 p.st. 3.97
Bekijk product

Boekenhouder A6 - Overzichtelijke Presentatie met Verhoogde Rand

Verbeter uw presentatie met onze heldere acryl boekenhouder in A6-formaat (ongeveer 10x15 cm). Deze multifunctionele houder biedt een helder platform om boeken, folders, catalogi, reisgidsen, tijdschriften en meer gestructureerd te presenteren, met een opstaande rand voor extra stabiliteit en focus. Verkrijgbaar in diverse maten, is deze boekenhouder een veelzijdige aanvulling voor uw presentatieruimte.

✅ Transparant en Modern Design: De acryl boekenhouder is ontworpen met een modern en transparant karakter, waardoor uw gepresenteerde items duidelijk zichtbaar zijn en de houder naadloos aansluit op elke omgeving.

✅ Verhoogde Rand voor Extra Stabiliteit: De opstaande rand van 30 mm biedt niet alleen extra stabiliteit aan de houder, maar zorgt er ook voor dat de aandacht volledig gericht blijft op uw gepresenteerde boeken en literatuur.

✅ Diverse Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u de boekenhouder kunt kiezen die perfect past bij uw presentatiebehoeften en beschikbare ruimte.

✅ Optimale Vuldiepte: Met een vuldiepte van 30 mm biedt deze boekenhouder genoeg ruimte om uw literatuur stevig en georganiseerd te presenteren. Uw boeken blijven netjes en klaar om bewonderd te worden.

Upgrade uw presentatie met de Boekenhouder A6 met verhoogde rand. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele houder een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Houd uw collectie georganiseerd en laat uw literatuur opvallen in deze heldere en eigentijdse boekenhouder.