0

N-standaard 100 x 100

Transparante Presentatie voor Diverse Producten

Ontdek de veelzijdigheid van onze glasheldere N-standaard van 100 x 100 mm, perfect voor diverse producten zoals kleine boekjes, horloges, sieraden, onderscheidingen, tegeltjes, en meer. Deze standaard biedt een ideale oplossing voor een opvallende presentatie op tafels, balies, vitrines, of in etalages. Verkrijgbaar in diverse formaten en voorzien van een opstaande rand van 12 mm voor extra stabiliteit.

✅ Transparante Presentatie: Het glasheldere design van de N-standaard zorgt voor een transparante presentatie, waardoor uw producten duidelijk zichtbaar zijn en de aandacht trekken.

✅ Geschikt voor Diverse Producten: Ideaal voor kleine boekjes, horloges, sieraden, onderscheidingen, tegeltjes, en andere items die een speciale presentatie verdienen.

✅ Opvallende Presentatie: Maak indruk op tafels, balies, vitrines, of in etalages met een opvallende presentatie van uw producten.

✅ Diverse Formaten Beschikbaar: Hier verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u de perfecte N-standaard kunt kiezen voor uw specifieke producten en presentatieruimte.

Upgrade uw presentatie met de N-Standaard 100 x 100. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze transparante en functionele standaard een stijlvolle touch toevoegt aan uw presentatieruimte. Laat uw producten stralen met deze eigentijdse N-standaard met een opstaande rand van 12 mm.

Specificaties

Artikelnummer: 21900190
Formaat (Bekijk maattabel): 100 x 100
Afmeting: 100 x 100 mm. (D x Br)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 42 gram
Extra: opstaande rand 12 mm

N-standaard 100 x 100

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 21900190
2 .65 p.st. 3 .21 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,65 p.st.
25 stuks € 2,55 p.st.
50 stuks € 2,40 p.st.
100 stuks € 2,25 p.st.

Klanten kochten ook

N-standaard a4 liggend N-standaard a4 liggend

Leverbaar per 5 stuks

6 .50 p.st.
Bekijk product
N-standaard 210 x 80 N-standaard 210 x 80

Leverbaar per 5 stuks

3 .20 p.st.
Bekijk product
N-standaard a5 N-standaard a5

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
4 .25 p.st. 4.95
Bekijk product

N-Standaard 100 x 100 - Doorzichtige Presentatie voor Variërende Items

Ervaar de veelzijdigheid van onze glasheldere N-standaard van 100 x 100 mm, geschikt voor diverse items zoals kleine boekjes, horloges, sieraden, onderscheidingen, tegeltjes en meer. Deze standaard biedt een perfecte oplossing voor een opvallende presentatie op tafels, balies, vitrines of in etalages. Verkrijgbaar in verschillende formaten en uitgerust met een opstaande rand van 12 mm voor extra stabiliteit.

✅ Doorzichtige Presentatie: Het heldere design van de N-standaard zorgt voor een transparante presentatie, waardoor uw items duidelijk zichtbaar zijn en de aandacht trekken.

✅ Geschikt voor Diverse Items: Ideaal voor kleine boekjes, horloges, sieraden, onderscheidingen, tegeltjes en andere items die een bijzondere presentatie verdienen.

✅ Opvallende Vertoning: Maak een indrukwekkende presentatie op tafels, balies, vitrines of in etalages en laat uw items opvallen.

✅ Diverse Groottes Beschikbaar: Hier te verkrijgen in verschillende formaten, zodat u de ideale N-standaard kunt kiezen voor uw specifieke items en presentatieruimte.

Optimaliseer uw presentatie met de N-Standaard 100 x 100. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze doorzichtige en functionele standaard een eigentijdse uitstraling toevoegt aan uw presentatieruimte. Laat uw items schitteren met deze eigentijdse N-standaard met een opstaande rand van 12 mm.