0

Boeken steun A6

Elegant Presenteren zonder Opstaande Rand

Upgrade uw presentatie met onze stijlvolle displaysteun in A6-formaat (ca. 10x15 cm). Deze veelzijdige steun biedt een verfijnde manier om boeken, catalogi, gidsen, magazines en meer te presenteren, zonder opstaande rand. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kan deze steun ook dienen als een praktische telefoonstandaard voor uw smartphone of mini-iPad, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan uw presentatieruimte.

✅ *Elegant en Functioneel Design:* Het ontwerp van de boekensteun A6 combineert elegantie met functionaliteit, waardoor uw presentatie een verfijnde uitstraling krijgt zonder afleidende opstaande rand.

✅ *Brede Toepasbaarheid:* Perfect voor de presentatie van boeken, catalogi, gidsen, magazines en meer. Daarnaast kan het dienen als een handige telefoonstandaard voor smartphones of mini-iPads, waardoor het een multifunctionele oplossing is.

✅ *Geen Opstaande Rand:* De uitvoering zonder opstaande rand zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl de focus volledig op de gepresenteerde items blijft.

✅ *Verschillende Afmetingen:* Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u de boekensteun kunt kiezen die perfect past bij uw presentatiebehoeften en ruimte.

Geef uw presentatie een moderne en elegante uitstraling met de Boekensteun A6. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdige toepassingen van deze stijlvolle displaysteun. Organiseer uw ruimte en laat uw items opvallen met deze eigentijdse boekensteun zonder opstaande rand.

Specificaties

Artikelnummer: 22300490
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x148 x 35 mm (B x H x D)
Vuldiepte: 30 mm
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 111 gram

Boeken steun A6

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300490
Sale!
3 .19 p.st. 3.97 3 .86 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,19 p.st.
25 stuks € 3,12 p.st.
50 stuks € 3,05 p.st.
100 stuks € 2,99 p.st.

Klanten kochten ook

folderhouder A6 folderhouder A6

Leverbaar per 6 stuks

2 .05 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay 1/3-A4 klein Etagedisplay 1/3-A4 klein

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
5 .50 p.st. 6.35
Bekijk product
N-standaard 100 x 100 N-standaard 100 x 100

Leverbaar per 5 stuks

2 .65 p.st.
Bekijk product
Boeken standaard A6 Boeken standaard A6

Leverbaar per 5 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product

Boekenhouder A6 - Stijlvol Presenteren zonder Opstaande Rand

Geef uw presentatie een upgrade met onze elegante boekenhouder in A6-formaat (ongeveer 10x15 cm). Deze veelzijdige stand biedt een verfijnde manier om boeken, catalogi, gidsen, tijdschriften en meer te presenteren, zonder hinderlijke opstaande rand. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kan deze boekenhouder tevens dienen als handige telefoonstandaard voor uw smartphone of mini-iPad, waardoor het een veelzijdige aanwinst is voor uw presentatieruimte.

✅ Chic en Functioneel Ontwerp: Het design van de boekenhouder A6 combineert chic met functionaliteit, waardoor uw presentatie een verfijnde uitstraling krijgt zonder storende opstaande rand.

✅ Ruime Toepasbaarheid: Uitermate geschikt voor de presentatie van boeken, catalogi, gidsen, tijdschriften en meer. Daarnaast functioneert het uitstekend als praktische telefoonstandaard voor smartphones of mini-iPads, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor uw presentatiebehoeften.

✅ Geen Opstaande Rand: De uitvoering zonder opstaande rand zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, waarbij de focus volledig op de gepresenteerde items gericht blijft.

✅ Diverse Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u de boekenhouder kunt kiezen die perfect aansluit bij uw presentatiebehoeften en beschikbare ruimte.

Geef uw presentatie een eigentijdse en elegante uitstraling met de Boekenhouder A6. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek de veelzijdige toepassingen van deze stijlvolle presentatiestandaard. Organiseer uw ruimte en laat uw items opvallen met deze eigentijdse boekenhouder zonder opstaande rand. Profiteer van een vuldiepte van 30 mm en geef uw presentatieruimte de verfijning die het verdient.