0

Bordenstandaard 180 mm hoog

Optimale Presentatie met de Bordenstandaard - 180 mm Hoog

Geef uw servies de aandacht die het verdient met onze transparante bordenstandaard van polystyreen, speciaal ontworpen voor verticale presentaties van borden. Verkrijgbaar in drie formaten biedt deze bordenstandaard een stijlvolle oplossing om uw servies overzichtelijk te presenteren in uw winkel, vitrine, beurs, showroom of etalage. Met een hoogte van 180 mm is deze standaard geschikt voor borden met een diameter tot 300 mm.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Transparant Polystyreen: Gemaakt van hoogwaardig, transparant polystyreen zorgt deze bordenstandaard voor een heldere en elegante presentatie van uw servies.

✅ Verticale Presentatie: Door de verticale presentatie komen uw borden, mokken en schotels optimaal tot hun recht, waardoor ze direct in het oog springen.

✅ Drie Formaten Beschikbaar: Kies uit drie beschikbare formaten, zodat u de perfecte bordenstandaard kunt selecteren die past bij uw serviescollectie.

✅ Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor gebruik in winkels, vitrines, beurzen, showrooms of etalages. Breng uw borden, mokken en schotels eenvoudig onder de aandacht.

Upgrade uw presentatie met de Bordenstandaard van 180 mm hoog. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze eenvoudig te gebruiken standaard een stijlvolle en overzichtelijke presentatie van uw servies mogelijk maakt.

Specificaties

Artikelnummer: 22100490
Afmeting: 180 mm hoog
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant

Bordenstandaard 180 mm hoog

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 22100490
6 .50 p.st. 7 .87 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 6,50 p.st.
20 stuks € 5,85 p.st.
50 stuks € 5,55 p.st.
100 stuks € 5,20 p.st.

Klanten kochten ook

Verstelbare standaard 16 cm Verstelbare standaard 16 cm

Leverbaar per 10 stuks

5 .25 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 110 mm hoog Bordenstandaard 110 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

3 .95 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 275 mm hoog Bordenstandaard 275 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

6 .76 p.st.
Bekijk product

Optimale Serviespresentatie met de Bordenstandaard - 180 mm Hoog

Gun uw servies de spotlight die het verdient met onze doorzichtige bordenstandaard van polystyreen, specifiek ontworpen voor verticale presentaties van borden. In drie verschillende formaten beschikbaar, biedt deze standaard een stijlvolle oplossing om uw servies op een geordende manier tentoon te stellen in uw winkel, vitrine, beurs, showroom of etalage. Met een hoogte van 180 mm is deze standaard geschikt voor borden met een diameter tot 300 mm.

Belangrijkste Kenmerken:

Transparant Polystyreen: Gefabriceerd van hoogwaardig, doorzichtig polystyreen, garandeert deze bordenstandaard een heldere en elegante presentatie van uw servies.

Verticale Presentatie: Door te kiezen voor een verticale presentatie komen uw borden, mokken en schotels optimaal tot hun recht, en trekken ze direct de aandacht.

Drie Formaten Beschikbaar: Maak een keuze uit drie verschillende formaten, zodat u de ideale bordenstandaard kunt selecteren die naadloos aansluit bij uw serviescollectie.

Veelzijdig Gebruik: Uitermate geschikt voor gebruik in winkels, vitrines, beurzen, showrooms of etalages. Zorg voor een eenvoudige en doeltreffende presentatie van uw borden, mokken en schotels.

Upgrade uw serviespresentatie met de Bordenstandaard van 180 mm hoog. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze moeiteloos te gebruiken standaard een stijlvolle en georganiseerde presentatie van uw servies mogelijk maakt.