0

Bordenstandaard 275 mm hoog

Optimale Presentatie met Onze Transparante Bordenstandaard - 275 mm Hoog

Breng uw servies op een elegante en overzichtelijke manier onder de aandacht met onze bordenstandaard. Of het nu in uw winkel, showroom of etalage is, deze standaard biedt de perfecte manier om uw borden, mokken en schotels te presenteren. Met een hoogte van 275 mm is deze standaard ideaal voor borden met een diameter tot 500 mm.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Elegante Presentatie: Onze transparante bordenstandaard zorgt voor een elegante presentatie, waardoor uw servies opvalt en de aandacht trekt.

✅ Veelzijdig Gebruik: Gebruik deze houders om borden, mokken en schotels op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen in elke setting.

✅ Eenvoudig te Gebruiken: Deze bordenstandaard is eenvoudig in gebruik, waardoor u moeiteloos een mooie en overzichtelijke presentatie kunt creëren.

✅ Verschillende Formaten: Verkrijgbaar in 3 formaten, biedt onze bordenstandaard flexibiliteit zodat u de perfecte verticale presentatie kunt realiseren.

Upgrade de presentatie van uw servies met onze Transparante Bordenstandaard van 275 mm hoog. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze standaard uw servies op een stijlvolle manier in de schijnwerpers zet. Maak indruk op uw klanten met een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie in elke setting.

Specificaties

Artikelnummer: 22100590
Afmeting: 275 mm hoog
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant

Bordenstandaard 275 mm hoog

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 22100590
6 .76 p.st. 8 .18 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 6,76 p.st.
20 stuks € 6,05 p.st.
50 stuks € 5,75 p.st.
100 stuks € 5,40 p.st.

Klanten kochten ook

Verstelbare standaard 16 cm Verstelbare standaard 16 cm

Leverbaar per 10 stuks

5 .25 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 110 mm hoog Bordenstandaard 110 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

3 .95 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 180 mm hoog Bordenstandaard 180 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

6 .50 p.st.
Bekijk product

Optimale Showcase met Onze Doorzichtige Servieshouder - 275 mm Hoog

Zet uw servies op een verfijnde en gestructureerde manier in de schijnwerpers met onze servieshouder. Of het nu in uw winkel, showroom of etalage is, deze standaard biedt een voortreffelijke methode om uw borden, mokken en schotels tentoon te stellen. Met een hoogte van 275 mm is deze houder uitermate geschikt voor borden met een diameter tot 500 mm.

Belangrijkste Kenmerken:

Stijlvolle Presentatie: Onze heldere servieshouder garandeert een stijlvolle presentatie, waardoor uw servies opvalt en de aandacht trekt.

Veelzijdig Gebruik: Maak gebruik van deze houders om borden, mokken en schotels op een attractieve wijze te presenteren in iedere omgeving.

Gemakkelijk in Gebruik: Deze servieshouder is moeiteloos te hanteren, zodat u zonder problemen een prachtige en goed georganiseerde presentatie kunt creëren.

Diverse Afmetingen: Verkrijgbaar in 3 formaten, verschaft onze servieshouder flexibiliteit om de ideale verticale presentatie te verwezenlijken.

Moderniseer de presentatie van uw servies met onze Doorzichtige Servieshouder van 275 mm hoog. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze houder op een stijlvolle wijze uw servies in het licht plaatst. Maak een verpletterende indruk op uw klanten met een goed georganiseerde en aantrekkelijke presentatie in iedere setting.