0

Verstelbare standaard 16 cm

Optimaliseer Uw Presentatie met Variabele Hoek

Ontdek de veelzijdigheid van onze verstelbare standaard met een hoogte van 16 cm. Met de aanpasbare arm kunt u eenvoudig de hoek van de presentatie naar wens instellen. Deze universeel inzetbare standaard is ideaal voor een rechtopstaande presentatie van diverse items.

✅ Variabele Hoek: De verstelbare arm maakt het mogelijk om de hoek van de presentatie aan te passen, waardoor u de perfecte presentatiehoek voor uw items kunt instellen.

✅ Universeel Gebruik: Geschikt voor diverse toepassingen en items, biedt deze standaard een universele oplossing voor een rechtopstaande presentatie.

✅ Handige Hoogte: Met een armhoogte van 16 cm biedt deze standaard een ideale hoogte voor een opvallende en stabiele presentatie.

Optimaliseer uw presentatie met de Verstelbare Standaard van 16 cm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze handige standaard uw items op een professionele manier in de schijnwerpers zet. Pas de hoek aan naar uw voorkeur en presenteer met vertrouwen en stijl.

Specificaties

Artikelnummer: 21901290
Afmeting: hoogte arm: 160 mm (lang model)
Vuldiepte: 140 mm
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant

Verstelbare standaard 16 cm

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 21901290
5 .25 p.st. 6 .35 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 5,25 p.st.
20 stuks € 4,75 p.st.
50 stuks € 4,45 p.st.
100 stuks € 4,20 p.st.

Klanten kochten ook

Boeken steun A5 Boeken steun A5

Leverbaar per 5 stuks

4 .70 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 80 mm Schuifstandaard 80 mm

Leverbaar per 10 stuks

2 .45 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 50 mm Schuifstandaard 50 mm

Leverbaar per 10 stuks

1 .75 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product

Verstelbare Displaystandaard 16 cm - Verrijk Uw Presentatie met Flexibele Kijkhoek

Ontdek de veelzijdigheid van onze verstelbare displaystandaard met een hoogte van 16 cm. Dankzij de aanpasbare arm kunt u moeiteloos de kijkhoek van uw presentatie naar wens instellen. Deze flexibel inzetbare standaard is perfect voor een rechtopstaande presentatie van diverse items.

Flexibele Kijkhoek: De verstelbare arm biedt de mogelijkheid om de kijkhoek van uw presentatie aan te passen, zodat u de perfecte presentatiehoek voor uw items kunt instellen.

Veelzijdig Inzetbaar: Geschikt voor diverse toepassingen en items, biedt deze standaard een universele oplossing voor een rechtopstaande presentatie.

Praktische Hoogte: Met een armhoogte van 16 cm biedt deze standaard een ideale hoogte voor een opvallende en stabiele presentatie.

Optimaliseer uw presentatie met de Verstelbare Displaystandaard van 16 cm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze praktische standaard uw items op een professionele manier in de schijnwerpers zet. Pas de kijkhoek aan naar uw voorkeur en presenteer met vertrouwen en stijl.