0

Boeken steun A5

Overzichtelijke Presentatie in Stijl

Optimaliseer de presentatie van uw boeken, folders, catalogi, reisgidsen en magazines met onze doorzichtige A5 boekensteun van 15x21 cm. Deze heldere standaard biedt een eigentijdse en praktische manier om uw literatuur te laten zien, en is ideaal voor het organiseren van uw collectie zonder opstaande rand.

✅ *Helder en Transparant Design:* De doorzichtige A5 boekensteun is ontworpen om een eigentijdse en transparante presentatie te bieden, waardoor uw boeken en literatuur duidelijk zichtbaar zijn zonder afleiding.

✅ *Zonder Opstaande Rand:* Met een strakke uitvoering zonder opstaande rand blijft de focus volledig op uw literatuur gericht. Dit resulteert in een moderne en nette presentatie.

✅ *Diverse Afmetingen:* Verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat u de boekensteun kunt kiezen die perfect past bij de grootte van uw literatuurcollectie en presentatieruimte.

Verbeter de uitstraling van uw boeken en literatuur met onze Boekensteun A5. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze moderne en veelzijdige boekensteun een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Houd uw collectie georganiseerd en laat uw literatuur opvallen in deze heldere en stijlvolle boekensteun zonder opstaande rand.

Specificaties

Artikelnummer: 22300590
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 x 35 mm. (B x H x D)
Vuldiepte: 35 mm
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 220 gram

Boeken steun A5

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300590
4 .70 p.st. 5 .69 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,70 p.st.
25 stuks € 4,45 p.st.
50 stuks € 4,25 p.st.
100 stuks € 3,99 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A5 Folderhouder A5

Leverbaar per 6 stuks

2 .29 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A5 Etagedisplay A5

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
6 .95 p.st. 7.65
Bekijk product
Boeken standaard A5 Boeken standaard A5

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
3 .80 p.st. 4.60
Bekijk product
N-standaard a5 N-standaard a5

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
4 .25 p.st. 4.95
Bekijk product

Boekensteun A5 - Overzichtelijke Presentatie in Stijl

Haal het beste uit de presentatie van uw boeken, folders, catalogi, reisgidsen en magazines met onze doorzichtige A5 boekensteun van 15x21 cm. Deze heldere standaard biedt niet alleen een eigentijdse en praktische manier om uw literatuur te tonen, maar is ook perfect voor het organiseren van uw collectie zonder opstaande rand.

✅ *Helder en Transparant Design:* Het ontwerp van de doorzichtige A5 boekensteun is zorgvuldig vormgegeven om een eigentijdse en transparante presentatie te bieden. Hierdoor zijn uw boeken en literatuur duidelijk zichtbaar zonder enige afleiding.

✅ *Zonder Opstaande Rand:* Met een strakke uitvoering zonder opstaande rand blijft de focus volledig gericht op uw literatuur. Dit resulteert in een moderne en nette presentatie waarbij uw boeken de volledige aandacht krijgen.

✅ *Diverse Afmetingen:* De boekensteun is verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor u de perfecte maat kunt kiezen die past bij de grootte van uw literatuurcollectie en de beschikbare presentatieruimte.

Optimaliseer de uitstraling van uw boeken en literatuur met onze Boekensteun A5. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze moderne en veelzijdige boekensteun een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Houd uw collectie overzichtelijk en laat uw literatuur schitteren in deze heldere en stijlvolle boekensteun zonder opstaande rand. Voeg een vleugje verfijning toe aan uw presentatie en creëer een aantrekkelijke en georganiseerde uitstraling.