0

Boeken standaard A5

Stijlvol Presenteren met Opstaande Rand

Verrijk uw etalage of tafelpresentatie met onze plexiglas boekenstandaard op A5 formaat (15x21 cm). Dankzij de opstaande rand kunt u uw boek open presenteren, waardoor de inhoud optimaal zichtbaar is. Deze veelzijdige standaard is ook geschikt voor flyers en kleine brochures, waardoor het een ideale toevoeging is aan uw presentatieruimte.

✅ *Stijlvol en Transparant Design:* De plexiglas boekenstandaard is ontworpen met aandacht voor stijl en transparantie. Hierdoor wordt de aandacht op uw boek, flyer of brochure gericht, terwijl het geheel een eigentijdse uitstraling behoudt.

✅ *Opstaande Rand voor Open Presentatie:* De 30 mm opstaande rand maakt het mogelijk om uw boek open te presenteren, waardoor de pagina's goed zichtbaar zijn en de aandacht van uw klanten wordt getrokken.

✅ *Multifunctioneel Gebruik:* Niet alleen geschikt voor boeken, maar ook ideaal voor het presenteren van flyers en kleine brochures. De veelzijdigheid van deze boekenstandaard maakt het een waardevolle aanvulling op uw presentatieopties.

✅ *Optimale Vuldiepte:* Met een vuldiepte van 30 mm biedt deze boekenstandaard voldoende ruimte om uw literatuur stevig en overzichtelijk te presenteren. Uw boeken blijven netjes georganiseerd en klaar om bewonderd te worden.

Upgrade uw presentatie met de Boekenstandaard A5. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele standaard een meerwaarde is voor uw etalage, tafelpresentatie of presentatietafel. Maak indruk met een georganiseerde en aantrekkelijke presentatie van uw literatuur en promotioneel materiaal.

Specificaties

Artikelnummer: 22300290
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm. (B x H)
Vuldiepte: 30 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 160 gram
Extra: opstaande rand 30 mm

Boeken standaard A5

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22300290
Sale!
3 .80 p.st. 4.60 4 .60 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,80 p.st.
25 stuks € 3,65 p.st.
50 stuks € 3,50 p.st.
100 stuks € 3,30 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A5 Folderhouder A5

Leverbaar per 6 stuks

2 .29 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A5 Etagedisplay A5

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
6 .95 p.st. 7.65
Bekijk product
Boeken steun A5 Boeken steun A5

Leverbaar per 5 stuks

4 .70 p.st.
Bekijk product
N-standaard a5 N-standaard a5

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
4 .25 p.st. 4.95
Bekijk product

Boekenstandaard A5 - Stijlvol Presenteren met Opstaande Rand

Transformeer uw etalage of tafelpresentatie met de elegante plexiglas boekenstandaard op A5 formaat (15x21 cm). Het doordachte ontwerp met een opstaande rand biedt de mogelijkheid om uw boek open te presenteren, waardoor de inhoud op een aantrekkelijke manier wordt tentoongesteld. Deze veelzijdige standaard is niet alleen geschikt voor boeken maar ook voor het presenteren van flyers en kleine brochures, waardoor het een onmisbare toevoeging is aan uw presentatieruimte.

✅ *Stijlvol en Transparant Design:* De boekenstandaard is vervaardigd met aandacht voor stijl en transparantie. Het heldere plexiglas zorgt ervoor dat de aandacht van uw klanten direct naar uw boek, flyer of brochure wordt geleid, terwijl het geheel een eigentijdse en verfijnde uitstraling behoudt.

✅ *Opstaande Rand voor Open Presentatie:* De opstaande rand van 30 mm maakt een open presentatie van uw boek mogelijk, waardoor de pagina's duidelijk zichtbaar zijn en de nieuwsgierigheid van uw klanten wordt gewekt.

✅ *Multifunctioneel Gebruik:* Deze boekenstandaard gaat verder dan alleen boeken en is perfect voor het presenteren van flyers en kleine brochures. De veelzijdigheid van deze standaard maakt het een waardevolle aanvulling op uw presentatieopties.

✅ *Optimale Vuldiepte:* Met een vuldiepte van 30 mm biedt deze boekenstandaard voldoende ruimte om uw literatuur stevig en overzichtelijk te presenteren. Uw boeken blijven netjes georganiseerd en zijn altijd klaar om bewonderd te worden.

Upgrade uw presentatie met de Boekenstandaard A5 en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze veelzijdige standaard een waardevolle aanwinst is voor uw etalage, tafelpresentatie of presentatietafel. Maak een blijvende indruk met een georganiseerde en visueel aantrekkelijke presentatie van uw literatuur en promotioneel materiaal.