0

Schuifstandaard 80 mm

Multifunctionele Schuifstandaard 80 mm - Pas de Diepte naar Wens Aan

Ontdek de veelzijdigheid van onze schuifstandaard met een hoogte van 80 mm, ontworpen voor aanpasbare diepte en optimale functionaliteit. Deze verstelbare standaard biedt een handige, doorzichtige universele houder met afmetingen van 55 x 95 x 80 mm (breedte x diepte x hoogte). Beschikbaar in diverse formaten, past deze schuifstandaard zich aan jouw behoeften aan voor een perfecte presentatie.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Instelbare Diepte: De schuifstandaard is multifunctioneel dankzij de instelbare diepte, waardoor je de perfecte presentatiehoek kunt creëren.

✅ Hoogte van 80 mm: Met een hoogte van 80 mm biedt deze standaard een ideale elevatie voor diverse items, van producten tot informatiemateriaal.

✅ Doorzichtige Universele Houder: De handige doorzichtige houder geeft een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat de focus op je gepresenteerde items blijft.

✅ Afmetingen 55 x 95 x 80 mm: Met een compacte afmeting van 55 x 95 x 80 mm past deze standaard gemakkelijk in verschillende presentatieruimtes.

✅ Verschillende Formaten Beschikbaar: De schuifstandaard is leverbaar in diverse formaten, waardoor je de perfecte maat kunt kiezen voor jouw specifieke presentatiebehoeften.

Upgrade jouw presentatie met de Multifunctionele Schuifstandaard 80 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze verstelbare standaard een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is aan jouw presentatieruimte. Creëer de ideale presentatiehoek en laat jouw items schitteren met deze moderne schuifstandaard.

Specificaties

Artikelnummer: 21900990
Afmeting: 55 x 95 x 80 mm (b x d x h)
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Extra: 80 mm hoog

Schuifstandaard 80 mm

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 21900990
2 .45 p.st. 2 .96 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,45 p.st.
20 stuks € 2,20 p.st.
50 stuks € 2,05 p.st.
100 stuks € 1,95 p.st.
220 stuks € 1,80 p.st.

Klanten kochten ook

Schuifstandaard 80 mm Schuifstandaard 80 mm

Leverbaar per 10 stuks

2 .45 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 105 mm Schuifstandaard 105 mm

Leverbaar per 10 stuks

3 .75 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 16 cm Verstelbare standaard 16 cm

Leverbaar per 10 stuks

5 .25 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product

Optimale Presentatie met Onze Multifunctionele Schuifstandaard - 80 mm Hoogte

Verrijk jouw presentaties met onze multifunctionele schuifstandaard, speciaal ontworpen met een hoogte van 80 mm voor aanpasbare diepte en optimale functionaliteit. Deze verstelbare standaard biedt een handige doorzichtige universele houder, met afmetingen van 55 x 95 x 80 mm (breedte x diepte x hoogte), waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse presentatiedoeleinden. Beschikbaar in verschillende formaten, past deze schuifstandaard zich aan jouw behoeften aan voor een perfecte presentatie.

Belangrijkste Kenmerken:

Aanpasbare Diepte: De multifunctionele schuifstandaard is ontworpen met een instelbare diepte, waardoor je de flexibiliteit hebt om de perfecte presentatiehoek te creëren.

80 mm Hoogte: Met een hoogte van 80 mm biedt deze standaard een ideale elevatie, waardoor diverse items, van producten tot informatiemateriaal, optimaal worden gepresenteerd.

Doorzichtige Universele Houder: De handige doorzichtige houder voegt een moderne uitstraling toe en zorgt ervoor dat de aandacht gericht blijft op jouw gepresenteerde items.

Afmetingen 55 x 95 x 80 mm: Met compacte afmetingen past deze schuifstandaard gemakkelijk in verschillende presentatieruimtes, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Verschillende Formaten Beschikbaar: De schuifstandaard is leverbaar in diverse formaten, waardoor je de perfecte maat kunt kiezen die aansluit bij jouw specifieke presentatiebehoeften.

Upgrade jouw presentatie met de Multifunctionele Schuifstandaard - 80 mm Hoogte. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze verstelbare standaard een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is aan jouw presentatieruimte. Creëer de ideale presentatiehoek en laat jouw items schitteren met deze moderne schuifstandaard.