0

Schuifstandaard 50 mm

Optimale Presentatie met Onze Verstelbare Schuifstandaard - 50 mm Hoogte

Presenteer jouw items met finesse dankzij onze verstelbare schuifstandaard met een hoogte van 50 mm. Deze heldere polystyreen standaard biedt veelzijdigheid en is verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende presentatiedoeleinden. Met zijn doorzichtige universele houder en instelbare diepte van 40 x 75 x 50 mm (breedte x diepte x hoogte) geeft deze schuifstandaard een elegante en moderne uitstraling aan jouw presentaties.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Verstelbare Hoogte van 50 mm: De schuifstandaard is ontworpen met een hoogte van 50 mm, waardoor het een optimale presentatiehoogte biedt voor diverse items.

✅ Heldere Polystyreen Standaard: Gemaakt van helder polystyreen, biedt deze standaard een transparante en eigentijdse presentatie die perfect past bij verschillende settings.

✅ Verschillende Formaten Beschikbaar: Verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je de schuifstandaard kunt kiezen die het beste past bij jouw presentatiebehoeften.

✅ Universele Houder: De doorzichtige universele houder maakt het mogelijk om verschillende items op een elegante manier te presenteren.

✅ Multifunctioneel en Instelbare Diepte: De instelbare diepte voegt een veelzijdig karakter toe aan de schuifstandaard, waardoor het geschikt is voor diverse items en presentatiedoeleinden.

Upgrade jouw presentaties met onze verstelbare schuifstandaard van 50 mm hoogte. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze moderne en multifunctionele standaard een verfijnde touch toevoegt aan jouw presentatieruimte. Geef jouw items de aandacht die ze verdienen met deze heldere en instelbare schuifstandaard.

Specificaties

Artikelnummer: 21900890
Afmeting: 40 x 75 x 50 mm (b x d x h)
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant

Schuifstandaard 50 mm

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 21900890
1 .75 p.st. 2 .12 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,75 p.st.
20 stuks € 1,60 p.st.
50 stuks € 1,50 p.st.
100 stuks € 1,40 p.st.

Klanten kochten ook

Schuifstandaard 80 mm Schuifstandaard 80 mm

Leverbaar per 10 stuks

2 .45 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 105 mm Schuifstandaard 105 mm

Leverbaar per 10 stuks

3 .75 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 16 cm Verstelbare standaard 16 cm

Leverbaar per 10 stuks

5 .25 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product

Optimale Presentatie met Onze Verstelbare Schuifstandaard - Hoogte van 50 mm

Presenteer jouw items met stijl en flexibiliteit door gebruik te maken van onze verstelbare schuifstandaard, met een hoogte van 50 mm. Deze transparante polystyreen standaard biedt veelzijdige mogelijkheden en is beschikbaar in diverse formaten, waardoor het een ideale keuze is voor uiteenlopende presentatiedoeleinden. Met zijn doorzichtige universele houder en aanpasbare diepte van 40 x 75 x 50 mm (breedte x diepte x hoogte), geeft deze schuifstandaard een eigentijdse en moderne uitstraling aan jouw presentaties.

Belangrijkste Kenmerken:

Verstelbare Hoogte van 50 mm: De schuifstandaard is ontworpen met een hoogte van 50 mm, wat een optimale presentatiehoogte biedt voor verschillende items.

Heldere Polystyreen Standaard: Vervaardigd van helder polystyreen, biedt deze standaard een transparante en eigentijdse presentatie die perfect past bij diverse settings.

Verschillende Formaten Beschikbaar: Verkrijgbaar in diverse formaten, zodat je de schuifstandaard kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw presentatiebehoeften.

Universele Houder: De doorzichtige universele houder maakt het mogelijk om verschillende items op een elegante manier te presenteren.

Multifunctioneel en Aanpasbare Diepte: De instelbare diepte voegt veelzijdigheid toe aan de schuifstandaard, waardoor het geschikt is voor diverse items en presentatiedoeleinden.

Upgrade jouw presentaties met onze verstelbare schuifstandaard van 50 mm hoogte. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze moderne en veelzijdige standaard een verfijnde touch toevoegt aan jouw presentatieruimte. Geef jouw items de aandacht die ze verdienen met deze heldere en aanpasbare schuifstandaard.