0

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 100 mm

Stijlvolle Presentatie voor Uw Schoenen

Verbeter de presentatie van uw schoenen met ons schoenendisplay, een recht en elegant platform van 200 x 70 x 100 mm. Deze standaard, met een hoogte van 100 mm, is perfect ontworpen voor de presentatie van schoenen in uw etalage, winkel of showroom. Met gepolijste zijkanten voegt deze standaard niet alleen stijl toe aan uw presentatie, maar tilt het ook de uitstraling van uw schoenen naar een hoger niveau.

✅ Hoogwaardige Presentatie: Ons schoenendisplay biedt een hoogwaardige presentatie voor uw schoenen, waardoor ze opvallen en de aandacht trekken van potentiële klanten.

✅ Diverse Hoogtes Beschikbaar: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat u de perfecte schoenendisplay kunt kiezen die past bij uw specifieke presentatiebehoeften.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten van de display voegen een vleugje elegantie toe en zorgen voor een nette en professionele uitstraling.

Upgrade uw etalage, winkel of showroom met het Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 100 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele display uw schoenen in de schijnwerpers zet. Laat uw schoenen stralen met deze elegante schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200290
Afmeting: 200 x 70 x 100 mm (l x b x h )
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 105 gram

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 100 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200290
3 .20 p.st. 3 .87 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 100 mm - Verfijnde Presentatie voor Uw Schoenen

Optimaliseer de presentatie van uw schoenen met ons schoenendisplay, een recht en elegant platform van 200 x 70 x 100 mm. Deze standaard, met een hoogte van 100 mm, is zorgvuldig ontworpen om uw schoenen op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen in uw etalage, winkel of showroom. Met gepolijste zijkanten voegt deze display niet alleen stijl toe aan uw presentatie, maar tilt het ook de uitstraling van uw schoenen naar een hoger niveau.

Hoogwaardige Schoenenpresentatie: Ons schoenendisplay levert een hoogwaardige presentatie, waardoor uw schoenen opvallen en de aandacht van potentiële klanten trekken.

Diverse Hoogtes voor Flexibiliteit: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u de perfecte schoenendisplay kunt kiezen die aansluit bij uw specifieke presentatiebehoeften.

Gepolijste Zijkanten voor Elegantie: De gepolijste zijkanten voegen een vleugje elegantie toe, waardoor uw schoenen een nette en professionele uitstraling krijgen.

Upgrade vandaag nog uw etalage, winkel of showroom met het Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 100 mm. Ontdek hoe deze stijlvolle en functionele display uw schoenen in de schijnwerpers zet. Laat uw schoenen schitteren met deze elegante schoenendisplay.