0

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 50 mm

Stijlvolle Schoenpresentatie

Toon uw schoenen op een elegante wijze met onze stevige plexi schoenendisplay, met een hoogte van 50 mm. Deze display is perfect voor het presenteren van schoenen in uw etalage, winkel of showroom, en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De zijkanten zijn zorgvuldig gepolijst, waardoor een professionele en verfijnde uitstraling wordt gegarandeerd.

✅ Stabiele Presentatie: De stevige plexi constructie biedt een stabiele basis voor het presenteren van uw schoenen, waardoor ze opvallen in elke setting.

✅ Ideale Hoogte: Met een hoogte van 50 mm is deze display ideaal voor het benadrukken van de kenmerken van uw schoenen en trekt het de aandacht van uw klanten.

✅ Veelzijdig Gebruik: Perfect geschikt voor etalages, winkelpresentaties of showrooms, waardoor deze display een veelzijdige en praktische keuze is.

✅ Verkrijgbaar in Verschillende Hoogtes: Pas de hoogte van de display aan op basis van uw specifieke behoeften, voor een op maat gemaakte schoenpresentatie.

Upgrade uw schoenpresentatie met het Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 50 mm. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze stijlvolle en functionele display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Laat uw schoenen schitteren en trek de aandacht van uw klanten met deze professionele schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200190
Afmeting: 200 x 70 x 50 mm (l x b x h )
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 77 gram

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 50 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200190
2 .65 p.st. 3 .21 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Stijlvolle Schoenpresentatie - Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 50 mm

Verbeter uw schoenenpresentatie met onze stevige plexi schoenendisplay van 200 x 70 x 50 mm. Deze elegante display is ontworpen om uw schoenen op een professionele en verfijnde manier te presenteren, perfect voor gebruik in etalages, winkels of showrooms. De zijkanten zijn zorgvuldig gepolijst voor een extra vleugje klasse.

✅ Stabiele Plexi Constructie: Zorg voor een stabiele basis voor uw schoenen met de stevige plexi constructie van deze display, waardoor uw schoenen opvallen in elke setting.

✅ Ideale Hoogte van 50 mm: De display is ontworpen met een hoogte van 50 mm, waardoor het de ideale hoogte heeft om de kenmerken van uw schoenen te benadrukken en de aandacht van uw klanten te trekken.

✅ Veelzijdig en Praktisch: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder etalages, winkelpresentaties en showrooms, waardoor deze display een veelzijdige keuze is.

✅ Aanpasbare Hoogtes: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u de display kunt aanpassen aan uw specifieke presentatiebehoeften.

Upgrade vandaag nog uw schoenenpresentatie met het Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 50 mm. Ontdek de toegevoegde waarde van deze stijlvolle en functionele display en laat uw schoenen schitteren, waardoor ze de aandacht van uw klanten zullen trekken. Bestel nu voor een professionele presentatie van uw schoenencollectie.