0

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 200 mm

Stijlvolle Presentatie voor Uw Schoenen

Optimaliseer de presentatie van uw schoenen met onze 200 mm hoge, rechtstaande schoenendisplay van 200 x 70 x 200 mm. Deze standaard is ideaal voor uw etalage, winkel of showroom en voegt een stijlvolle dimensie toe aan de presentatie van uw schoenen. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met gepolijste zijkanten voor een verfijnde uitstraling.

✅ Hoogwaardige Presentatie: Deze schoenendisplay biedt een hoogwaardige en rechte presentatie voor uw schoenen, waardoor ze opvallen en de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor gebruik in etalages, winkels of showrooms, waardoor deze display een veelzijdige oplossing is voor verschillende presentatiebehoeften.

✅ Diverse Hoogtes Beschikbaar: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat u de display kunt kiezen die perfect aansluit bij de stijl en indeling van uw presentatieruimte.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde touch toe aan de display, waardoor uw schoenen op een elegante manier worden gepresenteerd.

Upgrade uw schoenenpresentatie met de Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 200 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw schoenen de presentatie die ze verdienen en laat ze opvallen met deze elegante schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200490
Afmeting: 200 x 70 x 200 mm (l x b x h )
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 160 gram

Schoenendisplay recht 200 x 70 x 200 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200490
4 .80 p.st. 5 .81 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 200 mm - Stijlvolle Schoenenpresentatie met Verfijnde Dimensie

Verbeter de manier waarop u uw schoenen presenteert met onze 200 mm hoge, rechtstaande schoenendisplay van 200 x 70 x 200 mm. Deze standaard voegt een stijlvolle dimensie toe aan de presentatie van uw schoenen en is perfect geschikt voor etalages, winkels of showrooms. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en voorzien van gepolijste zijkanten voor een verfijnde uitstraling.

✅ Kwalitatieve Schoenenpresentatie: De schoenendisplay biedt een hoogwaardige en rechte presentatie, waardoor uw schoenen opvallen en de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder etalages, winkels of showrooms, waardoor deze display een veelzijdige oplossing is voor verschillende presentatiebehoeften.

✅ Variatie in Hoogtes: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u de display kunt kiezen die naadloos aansluit bij de stijl en opstelling van uw presentatieruimte.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde touch toe aan de display, waardoor uw schoenen op een elegante wijze worden gepresenteerd.

Optimaliseer uw schoenenpresentatie met de Schoenendisplay Recht 200 x 70 x 200 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw schoenen de presentatie die ze verdienen en laat ze opvallen met deze elegante schoenendisplay.