0

wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

Optimale Presentatie: Plexi Wandkaarthouder Landscape A3 - Helder en Veelzijdig

Onze Plexi wandkaarthouder in landscape A3 formaat biedt de perfecte oplossing voor het stijlvol presenteren van liggende A3 kaarten. Het heldere acrylaat zorgt voor een kristalheldere weergave en met de gepolijste zijkanten komt uw materiaal nog beter tot zijn recht.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Veelzijdige Bevestiging: Deze stevige kaarthouder is ontworpen voor zowel glas- als wandpresentatie. U kunt eenvoudig wisselen van inhoud en de houder bevestigen met haakjes, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar).

✅ Professionele Uitstraling: Met de gepolijste zijkanten en ophanggaatjes ziet uw presentatie er professioneel en aantrekkelijk uit, waardoor uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

Upgrade uw presentatie met onze Plexi wandkaarthouder en creëer een overzichtelijke en professionele weergave van uw liggende A3 formaat kaarten. Of u deze nu wilt gebruiken in een kantoor, winkel of voor andere toepassingen, deze kaarthouder biedt duurzaamheid en flexibiliteit. Kies voor kwaliteit en zorg ervoor dat uw presentatie de aandacht trekt die deze verdient.

Specificaties

Artikelnummer: 21200990
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 420 x 330 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 660 gram
Extra: met 2 gaatjes 6 mm - extra rand is ca 30 mm

wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 21200990
10 .50 p.st. 12 .71 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 10,50 p.st.
24 stuks € 10,20 p.st.
100 stuks € 9,95 p.st.
240 stuks € 9,75 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder A3 plexi kaarthouder A3 plexi

Leverbaar per 2 stuks

9 .70 p.st.
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product

Verbeter Uw Presentatie met Onze Plexi Wandkaarthouder Landscape A3

Wanneer het aankomt op het presenteren van liggende A3 formaat kaarten, is onze Plexi wandkaarthouder in landscape A3 formaat de ideale keuze. Deze kaarthouder, vervaardigd uit helder acrylaat, biedt niet alleen een glasheldere weergave van uw materiaal, maar zorgt er ook voor dat uw presentatie er nog professioneler uitziet dankzij de gepolijste zijkanten.

Belangrijkste Kenmerken:

Veelzijdige Bevestiging: Of u nu kiest voor glas- of wandpresentatie, deze stevige kaarthouder past zich aan uw wensen aan. Bovendien is het eenvoudig om de inhoud te vervangen. U kunt deze kaarthouder bevestigen met behulp van haakjes, schroeven of zuignappen, die apart verkrijgbaar zijn.

Professionele Uitstraling: Dankzij de gepolijste zijkanten en de ophanggaatjes krijgt uw presentatie een professionele uitstraling. Dit draagt bij aan een heldere overdracht van uw boodschap naar uw doelgroep.

Breng uw presentatie naar een hoger niveau met onze Plexi wandkaarthouder en creëer een overzichtelijke en professionele presentatie van uw liggende A3 formaat kaarten. Of het nu in een kantoor, winkel of andere toepassing is, deze kaarthouder biedt duurzaamheid en veelzijdigheid. Kies voor kwaliteit en zorg ervoor dat uw presentatie de aandacht trekt die deze verdient.