0

wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes

Hoogwaardige Plexi Wandkaarthouder voor Landscape A5 Kaarten

Upgrade uw presentatie met onze Plexi (acrylaat) wandkaarthouder voor liggende A5 kaarten. Deze stevige kaarthouder met hoogglans gepolijste zijkanten is voorzien van ophanggaatjes en biedt veelzijdige opties voor zowel glas- als wandpresentaties. Het wisselen van de inhoud is moeiteloos en u heeft de vrijheid om te kiezen tussen bevestiging met haakjes, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar).

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Veelzijdige Toepassingen: Ideaal voor etalages, maar ook zeer geschikt voor bewegwijzering, prijsvermeldingen en als informatiebord. Deze kaarthouder past naadloos in diverse presentatiebehoeften.

✅ Eenvoudige Inhoudswisseling: Het ontwerp van de kaarthouder maakt het u gemakkelijk om de inhoud snel te vervangen, zodat uw boodschap altijd up-to-date is.

✅ Flexibele Bevestiging: U kunt kiezen voor bevestiging met haakjes, schroeven of zuignappen (apart verkrijgbaar), wat betekent dat u de meest geschikte methode kunt selecteren voor uw situatie.

Upgrade uw presentatie met onze hoogwaardige Plexi wandkaarthouder en voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw etalages, bewegwijzering of prijsvermeldingen. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk en stijlvol toegankelijk voor uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 21200790
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 210 x 175 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 170 gram
Extra: met 2 gaatjes 6 mm - extra rand is ca 25 mm

wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21200790
3 .35 p.st. 4 .05 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,35 p.st.
24 stuks € 3,25 p.st.
120 stuks € 3,15 p.st.
300 stuks € 3,05 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder A5 liggend kaarthouder A5 liggend

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Wandkaarthouder A5 met gaatjes Wandkaarthouder A5 met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .25 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product

Verbeter uw Presentatie met de Plexi Wandkaarthouder voor Landscape A5 Kaarten

Op zoek naar de perfecte manier om uw liggende A5 kaarten op een stijlvolle en professionele manier te presenteren? Overweeg onze hoogwaardige Plexi wandkaarthouder als de ideale oplossing. Deze kaarthouder, vervaardigd uit acrylaat met hoogglans gepolijste zijkanten, is speciaal ontworpen om uw kaarten en andere informatie op een overtuigende manier weer te geven.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Veelzijdige Toepassingen: Deze kaarthouder is niet alleen geschikt voor etalages, maar ook perfect voor gebruik in bewegwijzering, prijsvermeldingen en als informatiedisplay. Hierdoor is het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende presentaties.

✅ Eenvoudige Inhoudswisseling: Het ontwerp van de kaarthouder maakt het u gemakkelijk om de inhoud snel te vervangen. Hierdoor blijft uw boodschap altijd up-to-date en relevant.

✅ Flexibele Bevestiging: Kies de bevestigingsmethode die het beste bij uw situatie past: haakjes, schroeven of zuignappen (afzonderlijk verkrijgbaar). Dit biedt flexibiliteit in de installatie.

Verbeter uw presentatie en voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw etalages, bewegwijzering, prijsvermeldingen en informatiedisplays. Investeer in kwaliteit met onze hoogwaardige Plexi wandkaarthouder en zorg ervoor dat uw boodschap opvalt en duidelijk wordt overgebracht naar uw doelgroep. Een stijlvolle en overtuigende presentatie begint hier.