0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Tijdschriftenhouder

Tijdschriftenhouder nodig?

Binnenkort een Tijdschriftenhouder kopen? Bij Displaywinkel hebben we een ruim aanbod van de tijdschriftenhouder! Veel mensen herkennen vast het probleem van rondslingerende tijdschriften en kranten. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor! U kunt de tijdschriften namelijk eenvoudig bundelen en opbergen in een daarvoor bedoelde tijdschriftenhouder. Tegenwoordig bestaat de tijdschriftenhouder in verschillende soorten en maten en voor ieder interieur is wel een passend ontwerp. Zo bestaan er natuurlijk de standaard plastic tijdschriftenhouder, maar er zijn ook houten, stoffen en metalen houders. Bij Displaywinkel bieden we voornamelijk de zakelijke variant aan, die niet misstaat bij menig bedrijf. De tijdschriftenhouder van Displaywinkel is transparant en daardoor is in een oogopslag te zien welke tijdschriften of ander papierwerk in de tijdschriftenhouder zit.

Draadfolderhouder wand 6 vaks A4

Draadfolderhouder wand 3 vaks A4

Draadfolderhouder vloerstandaard 

Draadfolderhouder wand 15 vaks A4

Draadfolderhouder wand 10 vaks A4

Draadfolderhouder wand 6 vaks A4 Draadfolderhouder wand 3 vaks A4 Draadfolderhouder vloerstandaard Draadfolderhouder wand 15 vaks A4 Draadfolderhouder wand 10 vaks A4
 

 

Voordelen van een tijdschriftenhouder

Het hebben van een tijdschriftenhouder heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u de tijdschriftenhouder niet zelf in elkaar te zetten, maar wordt hij standaard gebruiksklaar geleverd. Daarnaast hoeft u niet al uw folders, kranten of tijdschriften uit te stallen op tafels, maar kunt u ze eenvoudig maar toch opvallend bundelen in een tijdschriftenhouder. Op deze manier blijft uw (werk)plek overzichtelijk en kunt u daarmee een goede indruk achterlaten op collega’s en/of bezoekers. Een tijdschriftenhouder is een goedkope, maar toch effectieve manier om een ruimte opgeruimd te houden.

Uitvoeringen van de tijdschriftenhouder

De tijdschriftenhouder die we aanbieden komt in verschillende soorten en maten. Zo hebben we extra diepe tijdschriftenhouder voor verschillende afmetingen papier en drukwerk. De tijdschriftenhouder kan eenvoudig bevestigd worden aan de wand of simpelweg rechtop staan op welk vlak oppervlak dan ook. Naast deze houders kunt uook kaarthouders, kliklijsten en andere kantoorartikelen overwegen om uw informatie in te presenteren. Wij van Displaywinkel zijn al 16 jaar online actief en staan dan ook al 16 jaar voor u klaar om u te voorzien van het beste vakkundige advies. We zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw vragen!

Linkjes:

https://displaywinkel.nl/c/kaarthouders 

https://displaywinkel.nl/c/kliklijsten 

https://displaywinkel.nl/c/kantoor

Pagina gerelateerde producten

Draadfolderhouder wand 15 vaks A4 Draadfolderhouder wand 15 vaks A4

Leverbaar per stuk

45 .50 p.st.
Bekijk product
Draadfolderhouder wand 10 vaks A4 Draadfolderhouder wand 10 vaks A4

Leverbaar per stuk

32 .50 p.st.
Bekijk product
draadfolderhouder 3 vaks A4 draadfolderhouder 3 vaks A4

Leverbaar per stuk

19 .95 p.st.
Bekijk product
Draadfolderhouder vloer A4 Draadfolderhouder vloer A4

Leverbaar per stuk

Sale!
34 .50 p.st. 42.95
Bekijk product