0

Etagedisplay 1/3-A4 klein

Smalle Meervoudige Folderhouder voor 1/3 A4 Flyers en Brochures - Elegante Presentatie voor Compacte Inhoud

Op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om 1/3 A4 (210 x 99 mm) flyers, folders of brochures te presenteren? Onze smalle meervoudige folderhouder met 4 vakken biedt de perfecte oplossing. Of je nu je producten, diensten, of speciale aanbiedingen wilt tonen, deze etagedisplay is ideaal om je boodschap over te brengen.

Overzicht van de Kenmerken:

✅ Compact en Effectief Design: Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor 1/3 A4 flyers en brochures, ook bekend als DIN A6 Lang. Het smalle formaat zorgt ervoor dat je jouw informatie overzichtelijk en compact kunt presenteren, ideaal voor het delen van beknopte details en visuals.

✅ Vier Vakken voor Diverse Inhoud: Met vier vakken biedt deze etagedisplay voldoende ruimte om meerdere items te presenteren. Organiseer je flyers en brochures op een overzichtelijke manier, zodat bezoekers eenvoudig kunnen bladeren en kiezen wat hen interesseert.

✅ Veelzijdige Plaatsingsopties: Of je nu wilt dat deze folderhouder op tafel, een balie, toonbank staat, of aan de muur wordt gehangen, de keuze is aan jou. Hierdoor past hij perfect in jouw bedrijfsomgeving en layout.

✅ Prijs per Stuk en Verpakt per 2: Onze smalle meervoudige folderhouder wordt verkocht tegen een gunstige prijs per stuk. Bovendien wordt hij geleverd in sets van twee, waardoor je waar krijgt voor je geld en meteen voldoende displays hebt voor jouw behoeften.

**Niet Geschikt voor A4-formaat:** Let op dat deze folderhouder specifiek is ontworpen voor 1/3 A4 (210 x 99 mm) flyers en brochures en niet geschikt is voor het presenteren van A4-formaat materiaal.

Zorg ervoor dat jouw informatie opvalt en gemakkelijk toegankelijk is voor je doelgroep met de Smalle Meervoudige Folderhouder voor 1/3 A4. Bestel vandaag nog en verbeter de manier waarop je je boodschap communiceert. Deze folderhouder is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je presentatie.

Specificaties

Artikelnummer: 20200390
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 1/3 a4 = 99 x 210 mm. (b x h)
Buitenmaat: 119 x 255 x 153 mm. (b x h x d)
Binnenmaat: 106 x 136 x 25 mm (b x h x d)
Vuldiepte: 25 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 415 gram

Etagedisplay 1/3-A4 klein

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 20200390
Sale!
5 .50 p.st. 6.35 6 .66 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 5,50 p.st.
8 stuks € 5,25 p.st.
40 stuks € 4,99 p.st.
100 stuks € 4,65 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder 1/3A4 klein Folderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .69 p.st. 2.35
Bekijk product
Folderhouder 2x 1/3A4 Folderhouder 2x 1/3A4

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .95 p.st. 4.65
Bekijk product
Visitekaarthouder 4 vaks Visitekaarthouder 4 vaks

Leverbaar per 2 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4) L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4)

Leverbaar per 6 stuks

2 .35 p.st.
Bekijk product

**Smalle Meervoudige Folderhouder voor 1/3 A4 Flyers en Brochures - Een Elegante Presentatie voor Compacte Inhoud**

Ben je op zoek naar een verfijnde en praktische manier om 1/3 A4 flyers, folders of brochures (210 x 99 mm) te presenteren? Onze smalle meervoudige folderhouder met vier vakken biedt de ideale oplossing. Of je nu je producten, diensten, of speciale aanbiedingen wilt tonen, deze etagedisplay is de perfecte manier om jouw boodschap over te brengen.

**Hoogtepunten:**

1. **Compact en Efficiënt Ontwerp:** Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor 1/3 A4 flyers en brochures, ook wel bekend als DIN A6 Lang. Het slanke formaat maakt het mogelijk om je informatie op een overzichtelijke en compacte manier te presenteren, ideaal voor het delen van beknopte details en visuals.

2. **Vier Vakken voor Diverse Inhoud:** Met vier vakken biedt deze etagedisplay voldoende ruimte om meerdere items te presenteren. Organiseer je flyers en brochures op een overzichtelijke manier, zodat bezoekers eenvoudig kunnen bladeren en kiezen wat hen interesseert.

3. **Veelzijdige Plaatsingsopties:** Of je nu wilt dat deze folderhouder op een tafel, balie, toonbank staat, of aan de muur wordt gehangen, de keuze is aan jou. Hierdoor past hij perfect in jouw bedrijfsomgeving en layout.

4. **Prijs per Stuk en Verpakt per 2:** Onze smalle meervoudige folderhouder wordt verkocht tegen een aantrekkelijke prijs per stuk en wordt geleverd in sets van twee, zodat je waar krijgt voor je geld en meteen voldoende displays hebt voor jouw behoeften.

**Let op: Niet Geschikt voor A4-formaat:** Houd er rekening mee dat deze folderhouder specifiek is ontworpen voor 1/3 A4 (210 x 99 mm) flyers en brochures en niet geschikt is voor het presenteren van A4-formaat materiaal.

Zorg ervoor dat jouw informatie opvalt en gemakkelijk toegankelijk is voor je doelgroep met de Smalle Meervoudige Folderhouder voor 1/3 A4. Bestel vandaag nog en verbeter de manier waarop je jouw boodschap communiceert. Deze folderhouder is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je presentatie.