0

Acrylaat wandfolderhouder A5 landscape

Acrylaat Wandfolderhouder A5 Landscape - Presenteer Uw Brochures Stijlvol

Met onze acrylaat wandfolderhouder A5 landscape kunt u uw brochures op een stijlvolle manier presenteren in liggend A5 formaat. Deze folderhouder is veelzijdig en geschikt voor zowel wand- als schappresentaties. Bovendien is deze eenvoudig op een display te monteren, waardoor u flexibel bent in de manier waarop u uw brochures wilt weergeven.

De folderhouder heeft een royale vuldiepte van 34 mm, wat betekent dat u voldoende brochures kunt plaatsen om uw publiek goed te bedienen. Met de acrylaat wandfolderhouder A5 landscape kunt u een professionele en overzichtelijke presentatie van uw brochures realiseren. Kies voor deze folderhouder en til uw presentatie naar een hoger niveau. Uw boodschap verdient de aandacht die deze stijlvolle houder garandeert. Bestel vandaag nog en verbeter de manier waarop u uw brochures presenteert.

Specificaties

Artikelnummer: 20300890
Formaat (Bekijk maattabel): a5
Buitenmaat: 235 x 123 x 40 mm
Binnenmaat: 215 x 40 x 120 mm
Vuldiepte: 34 mm.
Materiaal: acrylaat helder 3 mm.
Kleur: transparant

Acrylaat wandfolderhouder A5 landscape

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 20300890
7 .25 p.st. 8 .77 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,25 p.st.
36 stuks € 6,95 p.st.
72 stuks € 6,75 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A5 liggend Folderhouder A5 liggend

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .35 p.st.
Bekijk product
wandfolderhouder A5 landscape wandfolderhouder A5 landscape

Leverbaar per 4 stuks

6 .95 p.st.
Bekijk product

Elegante Acrylaat Wandfolderhouder A5 Landscape - Uw Brochures in Stijl Gepresenteerd

Onze acrylaat wandfolderhouder A5 landscape biedt de ideale manier om uw brochures in liggend A5 formaat op een stijlvolle manier te presenteren. Deze veelzijdige folderhouder kan zowel aan de wand als op een schap worden gebruikt en is eenvoudig te monteren op displays, waardoor u flexibel bent in de manier waarop u uw brochures wilt weergeven.

Met een royale vuldiepte van 34 mm biedt deze folderhouder voldoende ruimte om uw brochures netjes te ordenen en te presenteren. Uw brochures worden op een professionele en overzichtelijke manier tentoongesteld, wat de aandacht van uw publiek zal trekken.

Kies voor de Acrylaat Wandfolderhouder A5 Landscape en til uw presentatie naar een hoger niveau. Geef uw boodschap de aandacht die ze verdient door deze stijlvolle houder vandaag nog te bestellen. Verbeter de manier waarop u uw brochures presenteert en maak indruk op uw doelgroep met deze elegante folderhouder.