0

Verrijdbare Stoepborden

Verrijdbare Stoepborden

Op zoek naar Verrijdbare stoepborden?

Voor verrijdbare stoepborden moet je bij Displaywinkel.nl zijn. U kunt al verrijdbare-stoepborden bij Displaywinkel kopen vanaf €143,10. Verrijdbare stoepborden van topkwaliteit. De goedkoopste onder de verrijdbare stoepborden is de ShopStopper Deluxe B2 - 50x70. Deze verrijdbare stoepborden zijn de meest verkochte, waterdichte stoepborden met verzwaarde voet. Het straatbord is eenvoudig en snel te verplaatsen door de ingebouwde wieltjes. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van 50 x 70 cm formaat. Een erg mooi en goedkoop stukje display om jouw poduct of winkel te promoten.

Een stoepbord dat u eenvoudig kunt verplaatsen

ShopStopper Deluxe B1

70x100

ShopStopper Deluxe B1

70x100 Zwart

ShopStopper Deluxe A1

ShopStopper Deluxe A1

Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A1 Shop-Stopper-Deluxe-A1-Zwart

ShopStopper Deluxe A0

ShopStopper Deluxe A0

Zwart

ShopStopper Deluxe B2

50x70

ShopStopper Deluxe B2

50x70 Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart

Goedkope verrijdbare-stoepborden vindt u bij Displaywinkel.nl. Ook bieden wij op dit moment verrijdbare-stoepborden aan met extra veel korting, deze herkent u aan het label ‘Stuntprijs’. Een voorbeeld hiervan is de ShopStopper Deluxe A1. Dit stoepbord is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind, dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van A1 formaat. Een mooi product om jouw product en/of dienst te promoten.

Waarom bestelt u bij Displaywinkel?

Eem verrijdbare stoepbord bestelt u online op Displaywinkel.nl. Het kopen van verrijdbare-stoepborden bij Displaywinkel.nl heeft zo zijn voordelen. Zo zijn al onze producten van A-kwaliteit en beschikken wij over het grootste assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze folderhouderskaarthouders en kliklijsten. Wij zijn tevens 24/7 bereikbaar voor vragen. Dus mocht u een vraag aan ons hebben, stel die dan gerust en neem dus contact op. Wij zijn telefonisch, per mail en via Facebook bereikbaar. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend bedrijf in het leveren van displays. Wij horen of zien u graag terug!