0

Goedkope Stoepborden

Goedkope Stoepborden

Op zoek naar een goedkoop stoepbord?

Voor echte goedkope stoepborden kunt u terecht bij Displaywinkel.nl. Wij hebben al stoepborden voor u vanaf €74,15. Wij bieden maar liefst 33 verschillende artikelen aan wat betreft de stoepborden. Het meest goedkope-stoepbord is de Krijtstoepbord Mahonie 55 x 85 cm, deze dus voor de prijs van €74,15. Een koning onder de goedkope-stoepborden dus online. Dit goedkope-stoepbord is uiteraard direct leverbaar. Wanneer u meerdere artikelen van dit goedkope-stoepbord koopt krijgt u korting. Dit is het geval bij het aantal stuk 3, 10 en 25. Voordelen van deze goedkope-stoepborden zijn dat de poten zijn voorzien van rubberen doppen tegen waterschade en overige beschadiging van het hout. Beide zijden van dit krijtbord zijn beschrijfbaar met krijtstiften, ideaal voor snel wisselende reclame uitingen en menu's. Door klein formaat makkelijk verplaatsbaar.

Ons aanbod aan goedkope stoepborden

Basic Outdoor A1

Basic Outdoor 70x100

Basic Outdoor A0

Basic Outdoor 50x70

Windmaster Classic A1

Basicoutdoor-a1 basicoutdoor-70x100 basicoutdoor-a0 basicoutdoor-50x70 windmasterclassic-a1

Windmaster Classic 50x70

Windmaster Classic B1

70x100

Windmaster Classic A0

Windmaster Classic B0

100x140

windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70

 

Welke prijzen hanteren wij?

Wanneer u meer geïnteresseerd bent in een stoepbord waarmee u niet met krijt op hoeft te schrijven, maar bijvoorbeeld posters in kunt doen, is de Basic Outdoor A1 degene die het goedkoopst is onder de goedkope-stoepborden. Ook wanneer u van deze goedkope stoepborden meer bestelt krijgt u extra korting. Dit bij dezelfde aantal als net aangegeven, 3, 10 en 25. Bij 3 stuks krijgt u 5% korting, bij 10 stuks 10% en bij 25 stuks 15€ korting. Posters kunnen eenvoudig aan beide zijden geplaatst worden. Dit model is het goedkoopste stoepbord in Europa! De goedkope-stoepborden is spatwaterdicht en dus geschikt voor buitengebruik, hiervoor zijn wel gelamineerde posters gewenst. Posters kunnen eenvoudig aan beide zijden geplaatst worden.

Andere type stoepborden

Bestel online uw stoepbord

De meest goedkope-stoepborden bestelt u bij Displaywinkel.nl. Onze displaymaterialen zijn van absolute top-kwaliteit, vormen samen het grootste online assortiment, daarbij hanteren we de voordeligste prijzen, bieden we vakkundige telefonische ondersteuning en garanderen we veilige transacties via onze online-kassa. Geen twijfel mogelijk dus bij wie u terecht moet als het gaat om goedkope-stoepborden. Kijk dus vooral even rond en bij vragen horen wij het graag van u! Bekijk ook eens onze andere producten, zoals folderhouderskaarthouders en kliklijsten.