0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Verzwaarde Stoepborden

Verzwaarde Stoepborden

Zoekt u Verzwaarde stoepborden?

Ook voor verzwaarde stoepborden kunt u uiteraard bij Displaywinkel.nl terecht. Verzwaarde-stoepborden vindt u bij ons al vanaf €143,10. Deze verzwaarde-stoepborden zijn van topkwaliteit. Het goedkoopste stoepbord onder de verzwaarde-stoepborden is de ShopStopper Deluxe B2 - 50x70. Deze verzwaarde stoepborden zijn de meest verkochte, waterdichte, verzwaarde stoepborden met voet. Het straatbord is eenvoudig en snel te verplaatsen door de ingebouwde wieltjes. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van 50 x 70 cm formaat. Een ideaal en stevig product om uw boodschap gemakkelijk over te brengen op de potentiële klant.

Een extra stevig stoepbord!

ShopStopper Deluxe B1

70x100

ShopStopper Deluxe B1

70x100 Zwart

ShopStopper Deluxe A1

ShopStopper Deluxe A1

Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A1 Shop-Stopper-Deluxe-A1-Zwart

ShopStopper Deluxe A0

ShopStopper Deluxe A0

Zwart

ShopStopper Deluxe B2

50x70

ShopStopper Deluxe B2

50x70 Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart

De beste en goedkoopste verzwaarde-stoepborden vindt u bij Displaywinkel.nl. Ook wanneer u meerdere van de zojuist genoemde verzwaarde-stoepborden bestelt krijgt u extra veel korting. Bij 3 stuks krijgt u 5% korting, bij 10 stuks 8% korting en bij 50 stuks 12%. Op dit moment hebben we ook verzwaarde-stoepborden die extra zijn afgeprijsd. Dit is nu de ShopStopper Deluxe A1. Deze verzwaarde-stoepborden is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind, dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van A1 formaat. Het straatbord is eenvoudig en snel te verplaatsen. Mooie verzwaarde stoepborden dus.

Bestel uw stoepborden bij Displaywinkel

Verzwaarde stoepborden bestelt u bij Displaywinkel.nl. Displaywinkel biedt al 16 jaar verzwaarde-stoepborden en andere display artikelen aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze folderhouderskaarthouders en kliklijsten. Tevens zijn dit A-kwaliteit displays en heeft Displaywinkel.nl het grootste assortiment. Bij ons betaalt u altijd veilig. Wanneer u vragen hebt over bepaalde producten horen wij het graag van u. Wij bieden u vakkundig advies en staan voor u klaar. Wij horen dus graag van u.

Zoekt u in plaats van verzwaarde stoepborden, andere type stoepborden?