0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Horeca Stoepborden

Horeca Stoepborden

Op zoek naar Horeca stoepborden?

Horeca-stoepborden om een boodschap over te brengen op de klant. Topkwaliteit horeca-stoepborden vindt u natuurlijk bij Displaywinkel.nl. Deze horeca-stoepborden koopt u vanaf €74,15. Het laatst genoemde stoepbord onder de horeca-stoepborden is de Krijtstoepbord Mahonie 55 x 85 cm. Deze mahonie kleurige horeca-stoepborden zijn direct leverbaar. Deze horeca-stoepborden zijn krijtstoepborden en zijn beschermd tegen waterschade. Dit door de rubberen doppen en de omhuizing van het bord. Beide zijden van deze horeca-stoepborden zijn beschrijfbaar met krijtstiften, ideaal voor snel wisselende reclame uitingen en menu's. Door klein formaat makkelijk verplaatsbaar. Wanneer u meerder van deze horeca-stoepborden koop krijgt u extra veel korting.

Welke Horeca borden hebben wij in ons assortiment?

Horeca-stoepborden zijn veel items die we terugzien in het dagelijks leven in het ondernemend leven. Het is ook daadwerkelijk een simpel en praktisch producten dat veel voordeel kan bieden voor uw bedrijf. Een voorbeeld van topkwaliteit horeca-stoepborden is de ShopStopper Deluxe A1. Deze horeca-stoepborden zijn verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind, dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van A1 formaat. De horeca-stoepborden zijn eenvoudig en snel te verplaatsen. Ook wanneer u meerdere van deze horeca-stoepborden bestelt, krijgt u extra korting.

Stoepborden voor uw hotel, restaurant of cafe

Bestel nu uw horeca-stoepborden online op Displaywinkel.nl. Ook voor andere producten buiten de horeca-stoepborden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan folderhouderskliklijstenkaarthouders en producten omtrent winkelinrichting. Voor vragen over producten kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zijn te bereiken per telefoon, email en post. Wij helpen u graag bij het vinden naar de juiste oplossing.

Andere type stoepborden die wij in de aanbieding hebben