0

Kliklijst A2

Kliklijst A2

Op zoek naar een Kliklijst A2 formaat?

Een poster, affiche of andere afbeelding inlijsten kan eenvoudig met een Kliklijst A2 van Displaywinkel. Displaywinkel heeft een breed assortiment wanneer u opzoek bent naar een kliklijst. Naast A2 vindt u bij Displaywinkel ook nog kliklijsten in andere formaten. Een kliklijst in A2 formaat heeft een breedte van 420mm en een lengte van 594mm en kan daardoor voor verschillende uitingen worden gebruikt. Dit kan zijn voor zowel reclame als privé. Lees hieronder over de verschillende A2 kliklijsten. Onze A2 kliklijsten zijn in verschillende stijlen aanwezig:

 

Dubbelzijdig

Voorzetfolie

Wood

22mm A2

Zwart

A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-voorzetfolie A1-Kliklijst-Wood A1-kliklijst-22mm A1-kliklijst-zwart

32mm A2

Waterproof

Wit

Security

Posterframe

A1-kliklijst-32mm A1-waterproof A1-kliklijst-wit A1-Security A1-postframe

Enkelzijdig

A1-kliklijst-enkelzijdig

Type A2 kliklijsten

De standaard A2 kliklijsten maakt u open met het handmatig kliksysteem, bij deze kliklijsten heeft u de keus uit diverse profielen. Zo biedt Displaywinkel kliklijsten aan met een houten of witte rand. Deze randen hebben ook elk hun eigen dikte, van 22mm tot 32mm. Naast deze standaard kliklijsten heeft Displaywinkel ook A2 kliklijsten die waterproof zijn. Deze waterproof A2 kliklijst is speciaal gemaakt voor buiten gebruik, de kliklijst is 100% beveiligd tegen water en gaat op deze manier ook langer mee. Kies de kliklijst A2 die bij u en uw situatie past. Heeft u namelijk liever dat er niemand bij uw inhoud kan? Dan biedt Displaywinkel ook kliklijsten aan met een sleutel, op deze manier bent u de enige die het kan verwisselen.

Hoogwaardige kwaliteit

Displaywinkel vindt het belangrijk dat de juiste boodschap overkomt bij het publiek, dit kan alleen maar met kliklijsten van goede kwaliteit. De kliklijst A2 is altijd transparant en voorzien van een antireflex afdekplaat. Door deze afdekplaat is uw boodschap altijd duidelijk, zelfs als de zon er volop schijnt. De kliklijsten zijn gemaakt van aluminium en zijn makkelijk te openen, hierdoor kunt u eenvoudig de inhoud verwisselen naar de recentste boodschap. Schaf een kliklijst A2 vandaag nog aan en bied de klanten waar ze recht op hebben! 

Op zoek naar een ander formaat?

Naast deze kliklijsten zijn onze kliklijsten in meerdere formaten beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit de volgende formaten:

Bent u toch op zoek naar een ander frame om uw reclame in te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een stoepbord of aan een folderhouder, dan heeft Displaywinkel ook hiervoor hele interessante artikelen.