0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Kliklijst A4

kliklijst A4

Een Kliklijst A4 kunt u voor verschillende doeleindes gebruiken, denk aan het ophangen van foto’s, posters, zakelijke informatie, aanbiedingen en ga zo nog maar even door. Niet zijn kliklijsten heel handig, het ziet er ook nog eens professioneel uit. Dat de kliklijsten er professioneel uitzien komt mede door de antireflex afdekplaten, hierdoor wordt weerspiegeling voorkomen en kan de boodschap op de juiste manier overkomen bij het publiek, dit is iets waar Displaywinkel voor staat. Een kliklijst in A4 formaat heeft een breedte van 210mm en een lengte van 297mm. Displaywinkel biedt de volgende kliklijsten aan in A4 formaat:

 

Dubbelzijdig

Voorzetfolie

Wood

22mm A4

Zwart

A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-voorzetfolie A1-Kliklijst-Wood A1-kliklijst-22mm A1-kliklijst-zwart

32mm A4

Waterproof

Wit

Security

Posterframe

A1-kliklijst-32mm A1-waterproof A1-kliklijst-wit A1-Security A1-postframe

Enkelzijdig

A1-kliklijst-enkelzijdig

Breed assortiment

Zoals u hierboven ziet biedt Displaywinkel diverse soorten kliklijsten aan in A4 formaat, gaat u zelf goed na welke kliklijst er voor u uitspringt. U kunt uzelf hier een aantal vragen stellen die u bij de keuze kunnen helpen. Bent u het bijvoorbeeld van plan om de kliklijst A4 buiten op te hangen? Dan raad Displaywinkel u een waterproof kliklijst aan, deze is namelijk gemaakt van hoogwaardig aluminium en is bestendig tegen elke regenbui. Het kan ook zo zijn dat de uitstraling van de kliklijst bij u A4 voorop staat, daarvoor raad Displaywinkel de kliklijsten aan met een witte, zwarte of wooden profiel. Door de gekleurde randen komt de inhoud van uw kliklijst beter naar voren. Zoals al eerder vermeld kan de inhoud van alles zijn, daar beslist u zelf over.

Online aanschaffen

Bent u eruit voor welke kliklijst A4 u gaat? Schaf deze dan vandaag nog online aan. Kies het type product, de uitvoering en het aantal kliklijsten dat u wilt aanschaffen. U kunt dit product al binnen enkele dagen bij u thuis of op uw werkplek ontvangen. Niet alleen zorgen kliklijsten voor juiste uitstraling, ook met de kaarthouders en folderhouders van Displaywinkel beschikt u over de juiste producten om diverse informatie met u gasten/ klanten te delen.

Op zoek naar een ander formaat?

Naast deze kliklijsten zijn onze kliklijsten in meerdere formaten beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit de volgende formaten:

Bent u toch op zoek naar een ander frame om uw reclame in te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een stoepbord of aan een folderhouder, dan heeft Displaywinkel ook hiervoor hele interessante artikelen. Wij bieden ook wissellijsten aan!

Bent u eruit voor welke kliklijst A3 u gaat? Schaf deze dan vandaag nog online aan. Kies het type product, de uitvoering en het aantal kliklijsten dat u wilt aanschaffen. U kunt dit product al binnen enkele dagen bij u thuis of op uw werkplek ontvangen. Niet alleen zorgen kliklijsten voor juiste uitstraling, ook met de kaarthouders en folderhouders van Displaywinkel beschikt u over de juiste producten om diverse informatie met u gasten/klanten te delen.