0

kliklijst A3

kliklijst A3

Uw commerciële boodschap op de juiste manier laten overkomen bij het publiek? Met een Kliklijst A3 bent u daarvan verzekerd. De kliklijsten van Displaywinkel zijn zo gemaakt dat u de klant of gast alleen maar kwaliteit biedt. Dit komt mede door de afdekplaat, deze plaat is gemaakt van antireflex materiaal waardoor geen zon of fel licht de boodschap zal hinderen. De kliklijst A3 is daarnaast ook gemaakt van hoogwaardig aluminium of hout, dit geeft de kliklijst de uitstraling die het nodig heeft. U heeft al een kliklijst A3 vanaf €13,18.

Type A3 kliklijsten

Een kliklijst in A3 formaat heeft een afmeting van 297mm x 420mm waardoor het net wat groter is dan een A4. Dit formaat kunt u gebruiken om diverse uitingen met het publiek te delen, als een nieuwe collectie, aanbieding, een menukaart of misschien wel een foto. U hoeft niet per se een commercieel doel te hebben om een kliklijst aan te schaffen, u kunt een kliklijst A3 ook eenvoudig voor privé gebruik aanschaffen. Een kunstwerk of foto van uw zoon of dichten inlijsten? Een kliklijst van Displaywinkel is hier net zo geschikt voor. Denkt u goed na wat voor inhoud u gaat plaatsen en bepaal aan de hand daarvan het type kliklijst wat bij u past:

Dubbelzijdig

Voorzetfolie

Wood

22mm A3

Zwart

A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-voorzetfolie A1-Kliklijst-Wood A1-kliklijst-22mm A1-kliklijst-zwart

32mm A3

Waterproof

Wit

Security

Posterframe

A1-kliklijst-32mm A1-waterproof A1-kliklijst-wit A1-Security A1-postframe

Enkelzijdig

A1-kliklijst-enkelzijdig

 

Op zoek naar een ander formaat?

Naast deze kliklijsten zijn onze kliklijsten in meerdere formaten beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit de volgende formaten:

Bent u toch op zoek naar een ander frame om uw reclame in te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een stoepbord of aan een folderhouder, dan heeft Displaywinkel ook hiervoor hele interessante artikelen. Online aanschaffen. Bent u eruit voor welke kliklijst A3 u gaat? Schaf deze dan vandaag nog online aan. Kies het type product, de uitvoering en het aantal kliklijsten dat u wilt aanschaffen. U kunt dit product al binnen enkele dagen bij u thuis of op uw werkplek ontvangen. Niet alleen zorgen kliklijsten voor juiste uitstraling, ook met de kaarthouders en folderhouders van Displaywinkel beschikt u over de juiste producten om diverse informatie met u gasten/klanten te delen.

Pagina gerelateerde producten

A4 kliklijst 25 mm A4 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
7 .95 p.st. 9.25
Bekijk product
A4 kliklijst zwart A4 kliklijst zwart

Leverbaar per stuk

Sale!
9 .95 p.st. 11.75
Bekijk product
a4 kliklijst waterproof a4 kliklijst waterproof

Leverbaar per stuk

Sale!
11 .95 p.st. 14.75
Bekijk product