0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

T-standaard

T-standaard

Informatie kwijt over wat dan ook, dat kan met een T-standaard van Displaywinkel. Een T-standaard kan in diverse branches worden gebruikt met diverse boodschappen. Om een aantal voorbeelden te geven: Een T-standaard kan als eerste worden gebruikt in een restaurant, er kunnen menu’s, prijslijsten of aanbiedingen op worden getoond. Dit heeft u zelfs vast wel eens eerder gezien, zag er stijlvol uit toch? Een kleine variant kan zelfs al fungeren als een tafelnummer, in dit laatste geval gaat het om een A6-formaat. Wilt u uw menu liever op een groter formaat aan uw klanten laten zien, dan biedt Displaywinkel ook diverse menu vloerborden aan. Een ander idee is om een T-standaard te gebruiken op kantoor of in een winkel, waar ook zeker belangrijke informatie op kan staan. Denk hierbij aan lopende acties, openingstijden of deel via deze T-standaard zelfs het wifi-wachtwoord wanneer er belangrijke klanten over de vloer komen. Ook bij deze mogelijkheden heeft u de keus uit diverse groottes als A7, A5, A4 en A3.

Van hoge kwaliteit

De T-standaard is gemaakt van acrylaat met gepolijste zijkanten. Deze zijkanten zijn transparant en aan beide kanten te lezen. De standaarden hebben een erg stevig model en gaan dus lang mee. Naast de normale T-standaard zijn er ook rechtopstaande standaarden leverbaar. Bij beide standaarden is de inhoud gemakkelijk wisselbaar, het is dus geen probleem als u uw aanbieding of menu wilt aanpassen.

Online aanschaffen

Bent u eruit welke T-standaard het beste bij uw situatie past? Dan kunt u ze vandaag nog eenvoudig online aanschaffen, u heeft al een T-standaard voor een prijs van €2,71. Wanneer u ervoor kiest meerde standaarden in één keer aan te schaffen, ontvangt u een interessante korting. Heeft u verder nog vragen over producten van Displaywinkel dan kunt u contact opnemen.