0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Wandkaarthouders

Wandkaarthouders

Wandkaarthouders online kopen? Neem een kijkje bij ons uitgebreide assortiment Wandkaarthouders van Displaywinkel. De naam van de wandkaarthouders verraadt het al: de wandkaarthouders kunnen aan de muur bevestigd worden. Hiervoor zijn uitsparingen aangebracht in de wandkaarthouders, zodat er gemakkelijk een schroef of spijker doorheen gestoken kan worden. Op deze manier zitten de wandkaarthouders stevig vast aan de wand en hoeft u geen lijm of tape te gebruiken. Het nadeel van lijm of tape is namelijk dat dit na verloop van tijd minder goed blijft plakken en dat heeft als gevolg dat de wandkaarthouders van de muur af kunnen vallen. De schroeven of spijkers zijn eenvoudig te bevestigen, eenvoudig te verwijderen en laten geen lijmsporen achter op de muur of op de wandkaarthouders. Met een zuignap is het nog makkelijker om de wandkaarthouders aan ramen of deuren te bevestigen.

Soorten wandkaarthouders

  • Losse Wandkaarthouders zowel staand als liggend.
  • Wandkaarthouders met ophang gaten

Een deel van deze wandkaarthouders:

Wandkaart Houders A3

Wandkaart Houders A3 Liggend

Wandkaarthouder met Ophang A4

Wandkaarthouder met Ophang A4 Liggend

 
A1-Security  

De wandkaarthouders verkopen we, net zoals al onze andere producten, in vele verschillende soorten en maten. De meeste wandkaarthouders beschikken over één vak, waarin alle folders, brochures of ander drukwerk gestoken kan worden. De wandkaarthouders lopen schuin af, wat het voor jou of voor een klant gemakkelijker maakt om een blaadje uit de houder te pakken. De wandkaarthouders bieden we aan in verschillende formaten. Deze formaten variëren van A4 tot A5 en ook de breedtes verschillen bij alle wandkaarthouders. Daarnaast hebben we ook extra diepe wandkaarthouders, waarin u nog meer folders kwijt kunt. De extra diepe wandkaarthouders hoeft u dus minder vaak bij te vullen, wat weer tijd en energie scheelt.

Alternatieven voor de wandkaarthouders

Als u toch op zoek bent naar houders voor folders van een wat kleiner formaat, bekijk dan eens ons volledige aanbod kaarthouders, of overweeg een visitekaarthouder of een opvouwbare brochure stand. Voor deskundig advies kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice, die dag en nacht bereikbaar is.